Sel otomobili yuttu – D20Haber
23.04.2024, Salı
15 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Sel otomobili yuttu

Sel otomobili yuttu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Haziran 2019 Cumartesi - 17:20Güncelleme: 15 Haziran 2019 Cumartesi - 17:21
Sel otomobili yuttu

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, aniden bastıran kuvvetli sağanak yağış ve ardından dağlardan inen sel suları bir otomobili yuttu.

Meteoroloji’nin Denizli için yaptığı kuvvetli sağanak yağış ve sel baskını uyarısı Acıpapyam’da gerçek oldu. Güney ve doğuda yer alan ilçelerde kuvvetli sağanak yağış, bunun sonucunda su ve sel baskınları görülebileceği uyarısının üzerinden birkaç saat geçtikten sonra, ilk haberler Tavas,Serinhisar Acıpayam’dan geldi.

Acıpayam’ın Kuyucak Mahallesi’nde sağanak yağışın ardından yüksek kesimlerden inen sel suları nedeniyle dere taştı. Derenin yakınında evi olan Çetin Akkuş’a ait park halindeki 20 KC 517 plakalı otomobil, sel sularına kapıldı. Oyuncak araba gibi sürüklenen otomobili sular bir süre sonra adeta yuttu.

Suların çekilmesinin sonrasında iş makinası getirilerek otomobil bulunduğu yerden çıkarıldı. Ancak aracın büyük hasar gördüğü belirlendi.

SAĞANAK SERİNHİSAR VE TAVAS’TA DA ETKİLİ OLDU

Öte yandan sağanak yağış, Serinhisar ve Tavas ilçelerinde de etkili oldu. Serinhisar’daki Kefe Yaylası’nda bazı vatandaşlar selden dolayı mahsur kaldı.

Tavas’ın Hırka Mahallesi’nde de kuvvetli sağanak yağışın etkili olduğu bildirildi.