Denizli’de kar yağışı bitti ama soğuğu var – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Denizli’de kar yağışı bitti ama soğuğu...

Denizli’de kar yağışı bitti ama soğuğu var

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Aralık 2017 Pazar - 22:16Güncelleme: 24 Aralık 2017 Pazar - 22:16
Denizli’de kar yağışı bitti ama soğuğu var

Denizli’de kar yağışıyla geçen hafta sonu yerini güneşli günlere bıraksa da karın etkisi soğuklarla sürecek. Birçok ilçelerde hava sıcaklığı geceleri eksi 5-6 derecelere düşecek.

Pamukkale, Merkezefendi, Acıpayam, Serinhisar, Honaz, Bozkurt, Çardak, Çal ve Buldan ilçeleri hafta sonunu karla geçirdi. Bu ilçelerin özellikle yüksek rakımlı mahalleleri beyaz örtüyle kaplandı. Denizli-Antalya karayolunun kente geliş bölümü ise kar yağışı ve buzlanma nedeniyle aralıklarla trafiğe kapandı.

Kar yağışı tamamen durdu ve yeni haftanın ilk günlerinde yağış beklenmiyor. Meteoroloji verilerine göre, il genelinde güneşli bir hava etkili olacak. Ancak güneş çok fazla ısıtmayacak. Yarın (pazartesi) gündüz hava sıcaklığı 8-9 derece olacak. Çameli ve Tavas’ta sıcaklık geceleri eksi 6, Acıpayam, Baklan, Bekilli, Beyağaç, Bozkurt, Çal, Çardak, Çivril, Kale ve Serinhisar’da ise eksi 5 dereceye kadar düşecek.

Salı günü ise hava sıcaklığı biraz artacak. Merkezefendi, Pamukkale ve Sarayköy’de sıcaklığın 13-14 dereceye kadar çıkacağı tahmin ediliyor.