Ali Dartanel Caddesi’ne 2 akıllı kavşak – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Ali Dartanel Caddesi’ne 2 akıllı kavşak

Ali Dartanel Caddesi’ne 2 akıllı kavşak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Ağustos 2019 Cuma - 14:02Güncelleme: 16 Ağustos 2019 Cuma - 14:02
Ali Dartanel Caddesi’ne 2 akıllı kavşak

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Ali Dartanel Caddesi üzerinde 2 kavşakta düzenleme yaparak, trafik akışını hızlı ve güvenli hale getirdi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Bulvarı ile Şirinköy Yolunu birbirine bağlayan, Bahçelievler ile Merkezefendi mahallelerinin kesişiminde yer alan Ali Dartanel Caddesi üzerinde 2 akıllı kavşak düzenlemesi yaptı. Hastane Kavşağı olarak bilinen bölgenin konforlu, güvenli ve seri bir trafik akışına sahip olmasının amaçlandığı düzenleme ile 2 gidiş-2 geliş şeritli yol ve sağ-sol dönüşlere imkan sağlayan akıllı kavşak, kısa süre önce faaliyete alındı. Akıllı kavşaklarla bölgede yaşanan trafik sorunu çözüme kavuştu.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, göreve geldikleri günden beri kentin yıllardır süregelen, kronikleşmiş bir çok sorunu çözdüklerini söyledi. Denizli'nin ihtiyaçlarını gidermeye devam ettiklerini kaydeden Zolan, "Burada yaptığımız akıllı kavşak düzenlemesi sonucu, Merkezefendi ve Bahçelievler Mahallelerinin kesişimi ile 29 Ekim Bulvarı’ndan Şirinköy Yoluna akan trafik rahatladı. Kavşağı 2 gidiş 2 geliş şekline ve sağ-sol dönüşlere de imkan sağlayan bir hale getirdik. Yoğun bir şekilde kullanılan bölgemizde yapılan çalışmayla kronikleşmiş bir sorunu daha çözdük. Denizlimize hayırlı olsun" dedi.