Kadın Meclisi’nden girişimcilik eğitimi – D20Haber
19.04.2024, Cuma
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Kadın Meclisi’nden girişimcilik eğitimi

Kadın Meclisi’nden girişimcilik eğitimi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Ağustos 2018 Pazartesi - 14:53Güncelleme: 6 Ağustos 2018 Pazartesi - 14:53
Kadın Meclisi’nden girişimcilik eğitimi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ve KOSGEB işbirliği ile kadınlara yönelik olarak düzenlenen girişimcilik kursunda 3. dönem eğitimleri başladı.

Denizli’deki girişimci kadınların iş dünyasına katılmasına katkı sağlamak amacıyla Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ve KOSGEB ortaklığında düzenlenen KOSGEB girişimcilik kursunda 3. dönem eğitimleri başladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nde düzenlenen eğitim programına Kişisel ve Kurumsal Danışman Özcan Toralı ve kursiyerler katıldı.

Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, yaptığı konuşmada, "Girişimci kadınlarımız, iş planı yazma, pazarlama, markalaşma, müşteri memnuniyeti, işletme kuruluşunun nasıl yapılacağı gibi birçok konuda bilgiler alacak. Kadınlara yönelik eğitim çalışmalarımız ve girişimcilik kurslarımızda bundan sonraki süreçte devam edecek. Kadınlarımızın her türlü projesine destek olan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan ve emek veren herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.