Denizli Gençlik Meclisi’nden liseler arası münazara – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Denizli Gençlik Meclisi’nden liseler arası münazara

Denizli Gençlik Meclisi’nden liseler arası münazara

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Aralık 2018 Pazartesi - 12:49Güncelleme: 24 Aralık 2018 Pazartesi - 12:49
Denizli Gençlik Meclisi’nden liseler arası münazara

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen Liseler Arası Münazara Turnuvası başladı.

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Eğitim Fakültesi’nde gerçekleştirilen turnuvanın açılış programına Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak ve öğrenciler katıldı.

Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak, liseler arası münazara turnuvasının 7’ncsini düzenlemenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, her projelerinde gençlerden desteklerini esirgemeyen Başkan Osman Zolan'a teşekkür etti.

“GENÇLİK, HAZİNE DEMEKTİR”

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, Kent Konseyi çatısı altında gençler, kadınlar, engelliler ve çocuklarla ilgili faaliyet yürüten meclislerin önemli projeler gerçekleştirdiğine dikkat çekerek, Gençlik Meclisi’ne projelerinde destek olduklarını söyledi.

Gençlerin bir ülkenin geleceğini oluşturduğunu ifade eden Zolan, “Gençlik demek hazine demektir. Gençlerimizin donanımını artırmak ve daha özgüvenli olma noktasında katkı sağlamak için Gençlik Meclisimiz bu turnuvayı gerçekleştiriyor. Burada fikirler yarışacak, gönüller bir olacak. Münazaranın sizlere çok büyük katkılar sağlayacağını düşünüyorum” diye konuştu.

Turnuvada il merkezi ve ilçelerden gelen toplam 40 takım yarışacak.