Büyükşehir’e “ilçelere otobüs gelmiyor mu?” sorusu – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
9 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehir’e “ilçelere otobüs gelmiyor mu?” sorusu

Büyükşehir’e “ilçelere otobüs gelmiyor mu?” sorusu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Ağustos 2019 Salı - 16:51Güncelleme: 20 Ağustos 2019 Salı - 17:03
Büyükşehir’e “ilçelere otobüs gelmiyor mu?” sorusu

Denizli Büyükşehir Belediyesinin, toplu taşıma hizmetinde düzenlemeye gidilerek 19 yeni hat açıldığını açıklamasının ardından “ilçelere otobüs seferi yok mu?” soruları yağmur gibi geldi. Taleplerden birisi de havaalanına sefer konulması yönünde oldu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, okulların açılmasıyla birlikte artan yolcu sayısını da göz önünde bulundurarak, eğitim-öğretim yılı öncesinde belediye otobüsleriyle toplu taşıma yapılan hatlarda yeni düzenlemeye gitti.

Yeni düzenlemeyle kentin altı bölgeye ayrılarak, oluşturulan 19 yeni güzergah ile birlikte sefer yapılan hat sayısının 60’a yükseldiği ve hizmetin 230 otobüsle verileceğinin duyurulmasının ardından, okuyucu yorumları da yoğun bir şekilde yapıldı.

Büyükşehir belediyesinin konuyla ilgili üç gündür yaptığı açıklamaların yer aldığı haberlerin altına “Büyükşehir Belediyesi ilçeler dahil her yerde diğer hizmetlere bakıyor. Yolcu taşımaya da otobüs versin. Havaalanına da bir hat koyulsun insanlar soyuluyor. Dünya havada, yer altında tramvaylarla donatılmış şehirlerde yaşıyor. Denizli sözde Büyükşehir bir raylı hat yok. İlçelere otobüs gelemiyor mu?” yorumları yapıldı. İşte o paylaşımlardan bazıları: