Büyükşehir’den YKS’ye girecek öğrencilere ücretsiz otobüs hizmeti – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehir’den YKS’ye girecek öğrencilere ücretsiz otobüs...

Büyükşehir’den YKS’ye girecek öğrencilere ücretsiz otobüs hizmeti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Haziran 2019 Perşembe - 12:41Güncelleme: 13 Haziran 2019 Perşembe - 12:41
Büyükşehir’den YKS’ye girecek öğrencilere ücretsiz otobüs hizmeti

Büyükşehir Belediye otobüsleri, 15-16 Haziran tarihlerinde yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek öğrencilere ve sınav görevlilerine ücretsiz olacak.

15-16 Haziran tarihlerinde YKS heyecanı yaşayacaklar, sınav yerlerine Büyükşehir Belediyesi otobüsleri ile ücretsiz ulaşabilecek. Büyükşehir Belediyesi otobüsleri, 15-16 Haziran tarihlerinde YKS 'ye gireceklere ve sınav görevlilerine ücretsiz olacak. Söz konusu tarihlerde, YKS’ ye girecek öğrenciler ve sınav görevlileri sınav giriş belgesi veya görevli belgelerini şoförlere göstererek, ulaşım hizmetinden ücretsiz yararlanabilecek.

BAŞKAN ZOLAN'DAN BAŞARI MESAJI

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yıl boyunca üniversite sınavına hazırlanan tüm gençlere başarılar diledi. İnsanların bir ömür boyu birçok sınava girdiğini ifade eden Zolan, "Gençlerimizin başarısı sadece kendilerini ve ailelerini değil hepimizi mutlu edecektir. Ancak şu da unutulmamalıdır, sınav her şey değildir" dedi.

Büyükşehir olarak sınav tedbirlerini aldıklarını ifade eden Zolan, tüm hemşehrilerinden sınava girilen okul yakınlarında gürültü yapmamalarını isteyerek, YKS’ye girecek herkese başarılar diledi.