Denizli Büyükşehir de ’10 yıl önce, 10 yıl sonra’ dedi – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Denizli Büyükşehir de ’10 yıl önce,...

Denizli Büyükşehir de ’10 yıl önce, 10 yıl sonra’ dedi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Ocak 2019 Cuma - 14:03Güncelleme: 18 Ocak 2019 Cuma - 14:03
Denizli Büyükşehir de ’10 yıl önce, 10 yıl sonra’ dedi

Sosyal medyada 10 yıl önce ve sonrasına ait fotoğrafların paylaşıldığı akıma Büyükşehir Belediyesi de Denizli Teleferik ve Denizli Kayak Merkezi ile katıldı.

Büyükşehir Belediyesi, sosyal medyada kısa sürede milyonlara ulaşan “#10yearschallange” akımına iki ayrı yerle ilgili paylaşılan fotoğraflarla katıldı. Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medyada #10yearschallange etiketi ile yayınladığı ilk fotoğraf karesi Denizli Kayak Merkezi oldu. Denizli Kayak Merkezi'nin önceki ve bugünkü halinin anlatıldığı kare Denizli Büyükşehir Belediyesinin resmi Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarından paylaşıldı.

NAYLON BARINAKLARDAN KAYAK TESİSİNE

Denizli Büyükşehir Belediyesinin #10yearschallenge, #NeredenNereye, #Denizli, #DenizliBüyükşehirBelediyesi, #DenizliKayakMerkezi ve #OrtakSevdamızDenizli etiketi ile ilk paylaştığı fotoğrafta Denizli Kayak Merkezi'nin eski ve bugünkü hali yer aldı. Tesisin eski fotoğrafında üzerinde soba borusunun yer aldığı naylon bir barınak görünürken, yeni halinde ise uluslararası kayak standartlarının yer aldığı mekanik tesislerle birlikte modern Denizli Kayak Merkezi dikkati çekiyor.

EGE'NİN EN UZUN TELEFERİĞİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin #10yearschallenge etiketi ile paylaştığı bir diğer fotoğraf ise, teleferiği olmayan bir kentten Ege'nin en uzun teleferiğine oldu. Fotoğrafta Denizlililerin sosyal yaşantılarını daha da zenginleştirip, doğa ile iç içe ortamlarda vakit geçirmelerini sağlamak amacı ile hayata geçirilen teleferik ve Denizli manzarası yer alıyor.