Zolan: Çivril’e yakışanı yaptık – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan: Çivril’e yakışanı yaptık

Zolan: Çivril’e yakışanı yaptık

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Aralık 2018 Cuma - 14:56Güncelleme: 28 Aralık 2018 Cuma - 20:38
Zolan: Çivril’e yakışanı yaptık

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril’e ziyaret gerçekleştirdi. İlçede bir dizi ziyaretlerde bulunan Zolan, "Çivril, Ege’nin parmakla gösterilen ilçesi olacak demiştik. Çok şükür, Çivril’imizi bugün o hale getirdik. Çivril’imize yakışanı yaptık" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril İlçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Zolan'ın ilçedeki temas ve ziyaretlerine Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, AK Parti Çivril İlçe Başkanı Mehmet Kale ve beraberindekiler eşlik etti.

İlk olarak Çivril Kaymakamı Armağan Önal’ı ziyaret eden Zolan, daha sonra Çivril Belediyesi ve AK Parti Çivril İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi. Çivril Merkezde esnaf ve pazaryerine ziyaretlerde bulunan Zolan, bir süre vatandaşlarla sohbet edip Büyükşehir Belediyesi yatırımlarını anlattı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçenin Haydan, Emirhisar, Menteş, Yamanlar, Çıtak ve Kıralan mahallelerini de ziyaret ederek, vatandaşları dinledi.

“ÇİVRİL'E DEVASA YATIRIMLAR YAPILDI”

Denizli’nin büyükşehir statüsüne kavuşulmasının ardından Çivril’de devasa yatırımları hayata geçirdiklerini söyleyen Zolan, “Beş yıl önce güzel ve güçlü bir başlangıç yaparak, hem büyükşehir hem de ilçe belediyemiz, Çivril’imizin sorunlarını çözme konusunda gece gündüz gayret etti. Beş yıl geriye dönüp baktığımızda Çivril’de devasa yatırımlarımızın olduğunu, birçok sorunun çözüldüğünü, vermiş olduğumuz sözleri yerine getirdiğimizi, söz vermeyip de ihtiyaç olan birçok hususu yaptığımızı hep beraber görüyoruz ve şahitlik ediyoruz” dedi.

ÇİVRİL, 5 YILDA 20-30 YILLIK HİZMET ALDI

Çivril’in en iyi hizmeti almayı hak ettiğini söyleyen Başkan Zolan, “Çivril’imiz her şeyin en iyisi ve en güzeline layık. Şehircilik, belediyecilik ve yerel yönetimler anlamında uzun süredir çekilen hasret ve istekler çok şükür bir bir yerine geldi. 'Denizli’de ne varsa, tüm ilçelerimizde de o olacak', 'Her insanımız aynı standartta, güzellikte hizmete kavuşacak' diye söz vermiştik. Çok şükür bugün Çivrilimizin altyapısı baştan aşağı tamamlandı. Denizlimizin Gazi Bulvarındaki yol standardı neyse, Çivril Merkezi de o hale getirdik. Çivril’imiz yüzme havuzuyla, su depolarıyla, yeşil alanlarıyla, spor alanlarıyla ayrıca hükümetimizin yatırımlarıyla 5 yıl içinde 20, 30 yılda alması gereken hizmetleri almış oldu. Çivril’imize hayırlı olsun” diye konuştu.

“ÇİVRİL’İMİZE YAKIŞANI YAPTIK”

Çalışmaların sonunda Çivril’in muhteşem güzelliklere kavuştuğunu ifade eden Zolan, sözlerine şunları ilave etti:

“Tüm vatandaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Biz cesaret ettik, onlar destek verdiler. Bugün Çivril’e baktığımızda ortaya çok muhteşem bir güzellik çıktı. Torunlarımızın torunlarının kullanacağı altyapı ve üstyapıya kavuştuk. Artık Çivril’in önünde hiç kimse duramaz. Söz vermiştik; Çivril, Ege’nin parmakla gösterilen ilçesi olacak demiştik. Çok şükür, Çivril’imizi bugün o hale getirdik. Çivril’imize yakışanı yaptık. Çivril’le ilgili hayallerimiz var. Daha yapacak olduklarımız var. İnşallah o hayallerimizi hep beraber yine birlik ve beraberlik içinde yapmayı Allah’ım bizlere nasip etsin."

ESNAFIN YERİNE GEÇTİ TATLI İKRAMINDA BULUNDU

Vatandaşların yoğun ilgi gösterip bağrına bastığı Osman Zolan'ın Çivril ziyareti renkli görüntülere de sahne oldu. Esnafın yerine geçerek Çivrillilere tatlı ikramında bulunan Zolan, ziyaret ettiği her mahallede kendisine yoğun ilgi gösteren vatandaşlara seslendi. Zolan, ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte olduğu bir fotoğrafının halı işlemesinin kendisine hediye edilmesinin sürprizini yaşadı.