Büyükşehir’den, İstanbul’da 700 görsel ile tanıtım – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehir’den, İstanbul’da 700 görsel ile tanıtım

Büyükşehir’den, İstanbul’da 700 görsel ile tanıtım

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Kasım 2018 Pazartesi - 13:07Güncelleme: 5 Kasım 2018 Pazartesi - 13:07
Büyükşehir’den, İstanbul’da 700 görsel ile tanıtım

Denizli’nin turizmde önemli bir aktör haline gelmesini hedefleyen Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda, megakent İstanbul’un 39 ilçesindeki 300 ayrı noktada milyonlara, Denizli’nin turizm değerlerini tanıtıyor.

Denizli'nin turizmde parlayan bir kent olması için çalışmalara devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Dünyanın metropol kentleri arasında bulunan ve 15 milyondan fazla nüfusu ile Türkiye'nin en kalabalık ili olan İstanbul’da tanıtımlara başladı. Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası'ndan kış turizminin yeni gözdesi Denizli Kayak Merkezi gibi alternatif turizm yatırımlarının görselleri İstanbul'un toplam 39 ilçesindeki 300 ayrı noktada yerini aldı.

700 GÖRSEL MİLYONLARLA BULUŞUYOR

Turizm alanında Türkiye'de önemli bir yere sahip olan "Termal İyi Gelir" projesi ile dünya harikası beyaz cennet Pamukkale'nin görselleri "Denizli Seni Çağırıyor" sloganıyla milyonlarla buluşuyor. İstanbul'un en kalabalık noktalarında yer alan 700 görsel ile Denizli’nin turizm değerleri, yerli ve yabancı turistlere anlatılıyor.

“ŞEHRİMİZİN GÜZELLİKLERİNİ ANLATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli'nin turizmde parlayan bir kent olması adına yaptıkları çalışmalara bir yenisini daha eklediklerini belirtti. Denizli’nin kendine özgür birçok güzelliğe sahip olduğunu vurgulayan Zolan, , "Denizli’mizde turizm anlamında çok çeşitlilik var. Her ne kadar turizm lokomotifimiz Pamukkale olsa da bunun yanında yaylaları, termal suları, kayak merkezi, 19 antik kenti ve adını sayamayacağımız birçok doğal güzelliğiyle eşine az rastlanır bir şehirdeyiz. Tekstil, tarım ve sanayi kadar turizmde de öncü bir kentiz. Türkiye'de en fazla turist gelen 5. il olan Denizlimizi turizm sektöründe daha da ileri noktalara götürmek adına şehrimizin güzelliklerini anlatmaya devam edeceğiz" dedi.