Büyükşehir’den iki ilçede açılış – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehir’den iki ilçede açılış

Büyükşehir’den iki ilçede açılış

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Şubat 2019 Perşembe - 13:10Güncelleme: 28 Şubat 2019 Perşembe - 13:10
Büyükşehir’den iki ilçede açılış

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nce yapımı tamamlanan Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi ile Hayri Dev Kültür Merkezi’nin açılış töreni 1 Mart Cuma günü yapılacak. Başkan Osman Zolan, vatandaşları bu iki tesisin açılışına davet etti.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin bir süre önce yapımını tamamlayarak Çameli ve Serinhisar ilçelerinde hayata geçirdiği Hayri Dev Kültür Merkezi ile Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi'nin açılış töreni 1 Mart Cuma günü yapılacak. Hayri Dev Kültür Merkezi'nin açılışı Çameli ilçesinde cuma günü saat 11.00'de, Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi'nin açılış töreni ise yine aynı gün saat 16.00'da tesisin bulunduğu Serinhisar ilçesinde yapılacak.

7'DEN 70'E HERKESE HİTAP EDECEK

“Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak" dediklerini hatırlatan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, verdikleri tüm sözleri tutmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Yaşayan İnsan Hazinesi ve 3 telli cura ve çam düdüğü ustası Hayri Dev’in adını ölümsüzleştirecek Hayri Dev Kültür Merkezi ve Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi'nin çok fonksiyonlu yapıldığını vurgulayan Zolan, tesislerde bulunan düğün salonları, atölyeler, işyerleri, ofisler, spor salonları, kafeterya gibi birçok bölümün 7'den 70'e her kesime hizmet edeceğini kaydetti.

Düzenleyecekleri açılış törenine tüm hemşehrilerini davet eden Başkan Osman Zolan, tesislerin hayırlı olmasını diledi.