Büyükşehir yeni yatırımları hizmete alıyor – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehir yeni yatırımları hizmete alıyor

Büyükşehir yeni yatırımları hizmete alıyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Ekim 2018 Cuma - 15:33Güncelleme: 26 Ekim 2018 Cuma - 15:33
Büyükşehir yeni yatırımları hizmete alıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi, yapımı bir süre önce tamamlanan Otobüs İşletmesi Tesisleri ile satın alınan 80 otobüs için 28 Ekim Pazar günü tören düzenleyecek.

Ulaşım sorununu çözmek adına yatırımlarına devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Otobüs İşletmesi Tesislerinin açılışı ile Büyükşehir'in ulaşım filosuna katacağı 80 yeni otobüsün hizmete girmesi dolayısıyla tören düzenleyecek. Tören 28 Ekim Pazar günü saat 13.30'da Sümer Mahallesi Çal Caddesi Çıraklık Eğitim Merkezi karşısında bulunan Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletmesi Tesislerinde yapılacak. 22.000 metrekare alan içerisinde kurulan tesis, idare binası, kademe binası, akaryakıt istasyonu ve 200 dolayında otobüs park alanı ile Denizli'nin şehir içi toplu ulaşımında merkez üs olacak.

"TRAFİK SORUNUNA ÇARE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ulaşım sorununu çözmek adına köprülü kavşak, çevre yolu, üst geçit, otopark ile akıllı ulaşım sistemlerini hizmete aldıklarını belirtti. Denizlililerin rahat ve konforlu seyahati için 2 yeni yatırımı hizmete alacaklarını vurgulayan Zolan, "Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletmesi Tesislerimiz ve ulaşım filomuza katılacak 80 yeni otobüsümüzü daha hizmete alıyoruz. Bu yatırımlarımız ile Denizlimizin trafik sorununa çare olmaya devam edeceğiz. Amacımız Denizli’yi daha ileriye daha güzele taşımak. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.