Bayramlaşma töreni Delikçınar Meydanı’nda yapıldı – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Bayramlaşma töreni Delikçınar Meydanı’nda yapıldı

Bayramlaşma töreni Delikçınar Meydanı’nda yapıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Haziran 2019 Salı - 16:59Güncelleme: 4 Haziran 2019 Salı - 16:59
Bayramlaşma töreni Delikçınar Meydanı’nda yapıldı

Geleneksel hale gelen bayramlaşma programında bir araya Denizlililer, 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda kucaklaştı.

Denizlililer, her Ramazan ve Kurban Bayramlarında olduğu gibi Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen geleneksel bayramlaşma programında bir araya geldi. 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda düzenlenen programa Denizli protokolü ile iş ve siyaset dünyası, sivil tolum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, çocuklara bayram harçlığı verdi. Programa katılan misafirlere Büyükşehir Belediyesi tarafından ikramlarda bulunuldu.

"ÇOCUKLARIMIZI SEVİNDİRECEĞİZ"

Zolan, tüm hemşehrilerinin bayramını tebrik ederek, bayramda herkesin birbirini ziyaret etmesi temennisinde bulundu. Başkan Zolan, "Allah'ım bu güzellikleri tekrar tekrar göstersin. İnşallah İslam dünyası ve ülkemiz huzurlu bir şekilde daha nice bayramlara kavuşsun. Geleneksel hale getirdiğimiz bayramlaşma programında halkımızla kucaklaştık. İnşallah bayramımız böyle güzelliklerle devam etsin" dedi. Bayramda çocukları mutlu etmenin önemli olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, şunları kaydetti: "Biz de çocukluğumuzda bunları yaşadık. Bayramda değerlerimizi yaşatacağız, çocuklarımızı sevindireceğiz büyüklerimizi ise ziyaret edeceğiz."