İnamlık: Tavas’ın yol ve sokakları modern bir görünüme kavuşacak – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. TAVAS
  8. /
  9. İnamlık: Tavas’ın yol ve sokakları...

İnamlık: Tavas’ın yol ve sokakları modern bir görünüme kavuşacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Ocak 2020 Perşembe - 16:22Güncelleme: 9 Ocak 2020 Perşembe - 16:22
İnamlık: Tavas’ın yol ve  sokakları modern bir görünüme kavuşacak

Tavas Belediyesi, ilçede yol bakım onarım ve kilit parke döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Konuyla ilgili konuşan Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, “Çalışmalarla birlikte mahallelerimizin yol ve sokakları modern bir görünüme kavuşacaktır” dedi.

Üst yapı çalışmalarını sürdüren Tavas Belediyesi, ilçede yeni hizmete başlayan SGK Binası Önü, Hüseyin Beyler Sokak, Uyguroğlu Sokak ve Samanlık Mahallesi 1012 Sokak, Kızılcabölük Mahallesi Yukarı Yol ve Dayılar Sokak’ta ile Tavas merkezde doğal gaz hattı döşeme çalışmaları biten bölgelerde de güvenli bir şekilde ulaşım sağlamak adına kilit parke taşı döşeme çalışması yaptı. 

Ovacık Mahallesi ‘nde de  üst yapı çalışmaları kapsamında 1500 metre sathi kaplama asfalt,yol bakım ve onarım çalışmalarının tamamlandığını kaydeden İnamlık, “Vatandaşlarımızdan aldığımız destek ile alt yapı ve üst yapı çalışmalarına başladık. Hizmet Belediyeciliği anlayışı ile çıkmış olduğumuz yolda vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için tüm birimlerimiz özveriyle çalışmaktadır.Yapmış olduğumuz alt yapı ve üst yapı çalışmalarımız ile halkımıza en iyi hizmeti vermek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.Yapılan kilitli parke çalışmaları ile mahallelerimizin yol ve sokakları modern bir görünüme kavuşacaktır.’’ dedi.