Hayırseverden hastaneye cihaz bağışı – D20Haber
16.04.2024, Salı
13 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. TAVAS
  8. /
  9. Hayırseverden hastaneye cihaz bağışı

Hayırseverden hastaneye cihaz bağışı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Ağustos 2018 Çarşamba - 12:32Güncelleme: 1 Ağustos 2018 Çarşamba - 12:32
Hayırseverden hastaneye cihaz bağışı

Tavas Devlet Hastanesi’ne hayırsever vatandaşlar tarafından kemik dansitometri ve taşınabilir ekokardiyografi cihazı bağışı yapıldı.

Hayırsever vatandaşların Tavas Devlet Hastanesi’ne olan katkıları devam ediyor. Ayşe Dağdeviren, eşi Ali Dağdeviren adına taşınabilir ekokardiyografi cihazı, İsmail-Fatma Örün çifti de kemik dansitometri cihazı bağışladı.

İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, bağış yapan hayırseverlere plaket vererek teşekkür etti. Öztürk, “İsmail-Fatma Örün çifti tarafından geçen yıl da hastanemize bilgisayarlı göz ölçüm cihazı bağışlanmıştı. Örün çifti bu yıl da kemik dansitometri cihazını bağışladı. Bu cihaz kadınların yaşlılık döneminin korkulu rüyası olan kemik erimesi hastalığının teşhisinde ve kemik kaybına yol açan diğer hastalıkların tedavilerinin izlenmesinde kullanılabilecek. Ayşe Dağdeviren tarafından bağışlanan taşınabilir ekokardiyografi cihazı ile acil tanı konması gereken hastalara çok hızlı ve doğru bir şekilde ekokardiyografi yapılabilecek. İki bağışçımıza da çok teşekkür ediyorum” dedi.