Sarayköy’de Koç Spor Fest heyecanı – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. SARAYKÖY
  8. /
  9. Sarayköy’de Koç Spor Fest heyecanı

Sarayköy’de Koç Spor Fest heyecanı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Mayıs 2017 Cumartesi - 15:49Güncelleme: 6 Mayıs 2017 Cumartesi - 15:49
Sarayköy’de Koç Spor Fest heyecanı

Pamukkale Üniversitesi’nin (PAÜ) ev sahipliğinde gerçekleştirilecek 14’üncü Türkiye Koç Spor Fest Üniversite Oyunları’nda, ayak tenisi ve hentbol maçlarına Sarayköy ev sahipliği yapacak.

Denizli’de merkez dışında sadece Sarayköy’de 7, 8 ve 9 Mayıs’ta yapılacak spor organizasyonunda, Marmara Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi, Aksaray Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi ve Selçuk Üniversitesi takımları mücadele edecek.

Sarayköy Spor Salonu’nda oynanacak ayak tenis maçlarında 20 hakem, hentbolda ise 8 hakem görev alacak.

Önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan büyük gurur duyduklarını belirten Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Türkiye Koç Spor Fest Üniversite Oyunları Finali, Sarayköy’ümüzde start alıyor. Üç gün boyunca 12 maça ev sahipliği yapacağız. Her zaman belediye olarak sporun ve sporcunun yanında olduk ve böyle bir organizasyona destek vererek içinde olmaktan da büyük mutluluk duyuyoruz. İlçemizde gerçekleşecek olan hentbol ve ilk kez halkımız ile buluşacak olan ayak tenis maçlarını heyecan ile bekliyoruz” dedi.