Sarayköy kültür sitesine kavuştu – D20Haber
19.04.2024, Cuma
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. SARAYKÖY
  8. /
  9. Sarayköy kültür sitesine kavuştu

Sarayköy kültür sitesine kavuştu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Mayıs 2018 Cumartesi - 11:12Güncelleme: 5 Mayıs 2018 Cumartesi - 11:12
Sarayköy kültür sitesine kavuştu

Sarayköy’de beyaz perde 30 yıl sonra yeniden açıldı. 5 milyon 300 bin lira harcamayla yapılan Sarayköy Kültür Merkezi hizmete girdi ve sinema salonunun ilk konukları çocuklar oldu.

Yapımına geçen yıl başlanan, ilçede kültürel ve sanatsal aktivitelerin gerçekleştirileceği mekan sorununu ortadan kaldıracak kültür merkezi projesi tamamlandı. Bala Mahallesi’nde yaptırılan kültür merkezinde 330 kişilik sinema, tiyatro, nikah ve toplantı salonu, kütüphane, fuaye, sergi salonu, fotoğraf stüdyosu, atölye, eğitim ve dans okulu ile otopark yer alıyor. Merkez 5 bin 300 liraya mal oldu.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, sinema salonunda ilk olarak çocukları konuk etti. Kültür merkezi ile ilçedeki büyük bir eksikliği giderdiklerini söyleyen Özbaş, “Sarayköy’ümüzü geri kaldığı tüm hizmetlere hızlı bir şekilde ulaştırmak, hatta daha büyük hizmetler yaparak ilçemizi önlere taşımak istiyoruz. İlçemizin her köşesinde eğitimin, sporun, sanatın yaşandığı projelerimiz yükseldi ve vatandaşlarımız hizmet almaya başladı. İlçemizin alt ve üst yapısını değiştiriyor, vatandaşlarımızın da hayatlarına dokunmak için hizmetlerimizi artırarak devam ettiriyoruz. Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi’de bunlardan bir tanesi” dedi.