Sarayköy Belediyesi’nden 3 bin kişiye iftar – D20Haber
19.04.2024, Cuma
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. SARAYKÖY
  8. /
  9. Sarayköy Belediyesi’nden 3 bin kişiye iftar

Sarayköy Belediyesi’nden 3 bin kişiye iftar

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Haziran 2017 Cumartesi - 08:59Güncelleme: 24 Haziran 2017 Cumartesi - 08:59
Sarayköy Belediyesi’nden 3 bin kişiye iftar

Sarayköylüleri bir araya getiren yemek. Sarayköy Belediyesi, düzenlediği iftar yemeğiyle 3 bin kişiyi aynı sofra etrafında buluşturdu.

İlçenin açık pazaryerinde düzenlenen iftar yemeğine AK Parti Milletvekili Şahin Tin, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Kaymakam Fatih Akkaya ve 3 bin vatandaş katıldı. Başkan Özbaş iftar yemeğine gelen vatandaşlar ile tek tek ilgilendi.

İftar yemeğinin ardından konuşma yapan Özbaş, dolu ve coşkulu bir Ramazan ayı geçirdiklerini, her gün bir mahallede iftar yemeği düzenlediklerini, şimdi de hep birlikte bayramı kutlamaya hazırladıklarını söyledi.

Sarayköy Belediyesi’nden 3 bin kişiye iftar

“SARAYKÖY ŞANTİYE GİBİ”

İlçenin her köşesinde bir projenin uygulandığını kaydeden Özbaş, “Şehrin her tarafı şantiye gibi. Toz toprak bu günlerde. Hakkınızı helal edin. Bugünler cefalı ve sancılı günler ama biz bunu biliyoruz. Sizlerde bizlere inanıyorsunuz. İnşallah önümüzdeki aylarda bu yoğun tempolu şantiye halindeki şehrimizin üst yapıları ile birlikte pırıl pırı bir Sarayköy’ü hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. En büyük projelere ve yatırımlara hep birlikte sizlerle birlikte başladık, başarıyoruz. İnşallah sizlerin destek ve duası ile hepsini gerçekleştireceğiz” dedi.

Bu arada, yemeğe katılanlara Türk Sanat Müziği dinletisi sunuldu, Sarayköy Belediyesi Tiyatro Ekibi de orta oyunları sahneledi. Kurulan standattan da vatandaşlara pamuk şeker ve Osmanlı macunu dağıtıldı.