Şenlik parkı Güzelköy ve Topraklık’ta kuruldu – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Şenlik parkı Güzelköy ve Topraklık’ta kuruldu

Şenlik parkı Güzelköy ve Topraklık’ta kuruldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Eylül 2018 Pazar - 13:58Güncelleme: 9 Eylül 2018 Pazar - 13:58
Şenlik parkı Güzelköy ve Topraklık’ta kuruldu

Pamukkale Belediyesi tarafından çocuklara yönelik düzenlenen “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinliklerine Güzelköy ve Topraklık mahallelerinde devam edildi.

Pamukkale Belediyesi’nin her hafta sonu 2 ayrı mahallede yapılan “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinliğine devam edildi. Etkinliğinin bu haftaki ilk durağı Cuma günü Güzelköy, dün de Topraklık Mahallesi oldu. Şenliğe katılan çocuklar, yüz boyama, çuval ve halat çekme yarışı ve benzeri oyunlar oynayıp doyasıya eğlendi. Şenliğe katılanlara Osmanlı macunu, pamuk şeker, limonata ve dondurma ikram edildi.

Vatandaşlar, Pamukkale Belediyesi’ne bu tür etkinlikler için teşekkür ederek, “Başkanımız Hüseyin Gürlesin, çocuklarımızın mutluluğu için özle çalışmalar yapıyor. İlçe için gece gündüz demeden çalışan Başkanımız ve ekibi çocuklarımızı da unutmuyor. Bu nedenle kendisine teşekkür ediyoruz. Bu tür etkinliklerin devamını diliyoruz” diye konuştu.

“ÖNEMLİ OLAN ÇOCUKLARIN MUTLULUĞU”

Çocuklarla halat çekme oyunlarına katılan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, onlara dondurma, limonata, pamuk şeker ikramında bulundu. Çocukların mutluluğu için çalıştıklarını belirten Gürlesin, “Biz geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yüzlerini güldürmek için geçen yaz ve bu yaz çocuk şenlikleri düzenliyoruz. Her hafta sonunda 2 farklı mahallede hem çocuklarımız hem de ailelerimizle bir araya geliyoruz. Bu hafta sonunda da Güzelköy ve Topraklık mahallelerinde çocuklarımız eğlenceye doydu. Biz çocuklarımızın mutluluğu için özel etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz” diye konuştu.