Şampiyon Tekkeköyspor – D20Haber
19.04.2024, Cuma
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Şampiyon Tekkeköyspor

Şampiyon Tekkeköyspor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Mayıs 2017 Salı - 17:17Güncelleme: 16 Mayıs 2017 Salı - 17:17
Şampiyon Tekkeköyspor

Pamukkale Belediyesi tarafından düzenlenen “Pamukkale’de 5. Futbol Şöleni İlkbahar 2017 Halı saha Futbol Turnuvası” tamamlandı. Finalde 15 Mayıs Fikirtepe’yi 5-4 yenen Tekkeköyspor şampiyon oldu.

Pamukkale Belediyesi’nin sosyal projelerinden biri olan “Pamukkale’de 5. Futbol Şöleni İlkbahar 2017 Halı Saha Futbol Turnuvası”nda heyecan sona erdi. 42 mahalleden 61 takımın katılımı ile 21 Nisan’da başlayan turnuvanın final maçı Deliktaş sahasında oynandı.

FİNAL NEFESLERİ KESTİ

Turnuvanın şampiyonunu belirleyecek final maçı Tekkeköyspor ile15 Mayıs Fikirtepe arasında oynandı. Final maçının başlama vuruşunu Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin yaptı. Büyük çekişmeye sahne olan maçta, Gürkan 13 ve 17. dakikalarda attığı gollerle Tekkeköyspor’u 2-0 öne geçirdi. 15 Mayıs Fikirtepe ise, 21. dakikada Yasin ile bir gol buldu ve ilk yarı 2-1 sona erdi.

Fikirtepe, ikinci yarıya hızlı başlarken 28. dakikada Semih skoru eşitledi. 31. dakikada da Mehmet ile 3-2 öne geçti. Tekkeköyspor, 32. dakikada Murat ile beraberliği yakaladı. 35. dakikada da Mehmet’in kendi kalesine attığı golle 4-3 öne geçti.

15 Mayıs Fikirtepe maçı bırakmadı ve 38. dakikada Mehmet skoru 4-4’e getirdi. Maçta son sözü 45. dakikada Gürkan söyledi ve final maçını 5-4’lük skorla Tekkeköyspor kazandı. 15 Mayıs Fikirtepe de turnuvayı ikinci olarak tamamladı.

Turnuvanın üçüncülük maçı ise Kurtluca Örenspor’un sahaya çıkmaması nedeniyle oynanamadı. Böylece Anafartalar Kardeşler üçüncü oldu.

Şampiyon Tekkeköyspor

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Final maçı sonunda ödül töreni düzenlendi. Turnuvada görev yapan hakemlerin bağlı bulunduğu Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Denizli Şubesi’ne teşekkür plaketini Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin verdi. Plaketi İl Hakem Kurulu Başkanı Hayati Ünal teslim aldı.

Turnuvanın gol krallığını attığı 20 golle elde eden 15 Mayıs Fikirtepe’den Mehmet Ersoy’a kupasını Başkan Gürlesin verdi.

Turnuvanın üçüncülüğünü elde eden Anafartalar Kardeşler takımının kupa, madalya ve 2000 TL’lik hediye çekini Pamukkale Belediyesi Meclis Üyesi Kadir Keskin ile İl Hakem Kurulu Başkanı Hayati Ünal verdi.

İkinci olan 15 Mayıs Fikirtepe takımının kupa, madalya ve 3000 TL’lik hediye çekini Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Kaya teslim etti.

Şampiyonluğu elde eden Tekkeköyspor da kupa, madalya ve 4000 TL’lik hediye çekini Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’den aldı.

Turnuvanın Kurtluca Örenspor ile Anafartalar Kardeşler üçüncü olabilmek için mücadele edecekti. Ancak Kurtluca temsilcisi sahaya çıkmayınca turnuvanın üçüncülüğünü Anafartalar mahallesini temsil eden Kardeşlerspor elde etmiş oldu.

Şampiyon Tekkeköyspor

“HEYECAN DEVAM EDECEK”

Ödül töreninde konuşma yapan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, belediye olarak günlük işlerle değil devamlılığı olan işlerle yoğunlaştıklarını ifade ederek, “İlkini 2015 yılının ilk baharında düzenlediğimiz futbol şölenimizin beşincisini tamamlamaktan dolayı mutluyuz. Yaklaşık 1 ay önce 42 mahalleden 61 takımın katılımı ile başlayan turnuvamızda final müsabakası da büyük çekişmeye sahne oldu. Maç sonunda Tekkeköyspor takımı şampiyon olurken, 15 Mayıs Fikirtepe ikinci, Anafartalar Kardeşler ise üçüncü oldu. Hepsini elde ettikleri dereceler için kutluyorum. Turnuvamızın centilmence geçmesi bizi ayrıca mutlu etti. Amacımız sporun ve sporcunun yanında olduğumuzu göstermek. Bu güne kadar bir çok mahallemize halı sahalar yaptık. Bu sahaların değerlendirilmesi ve kullanılması adına bu tür etkinliklerimiz devam edecek. Şimdiden 2017 Sonbahar turnuvamızın hazırlıklarına başlıyoruz. Eylül ayında kayıtlar alınacak olan turnuvamızı Ekim ayında yapmayı planlıyoruz. Şimdiden tüm gençlerimizi takımlarını kurmaya davet ediyoruz. Tekrar turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür ederken, dereceye giren takımları tebrik ediyorum. Turnuvada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Turnuva sonunda dereceye giren takımın sporcuları günün anısına objektif karşısına geçti.

Şampiyon Tekkeköyspor