Pamukkale’de yaz spor kursları turnuvayla sona erdi – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale’de yaz spor kursları turnuvayla sona...

Pamukkale’de yaz spor kursları turnuvayla sona erdi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Ağustos 2019 Çarşamba - 19:36Güncelleme: 28 Ağustos 2019 Çarşamba - 19:36
Pamukkale’de yaz spor kursları turnuvayla sona erdi

Pamukkale Belediyesince, çocukların yaz tatilini olumlu bir şekilde değerlendirmeleri amacıyla düzenlediği yaz spor kursları turnuva ile sona erdi.

Pamukkale Belediyesi ve Pamukkale Halk Eğitimi Merkezi işbirliği ile 8 mahallede açılan futbol ve halk oyunları kursları sona erdi. “Okullar Hayat Olsun” projesi kapsamında düzenlenen kurslar Kervansaray, Hürriyet, Anafartalar, Akhan, Pınarkent, Pamukkale, Irlıganlı ve Akköy mahallelerindeki halı sahalar ile belirlenen okul bahçelerinde verildi.

Kursların bitiminde bir de futbol turnuvası düzenlendi. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, turnuva sonunda dereceye giren ekiplere kupalarını ve madalyalarını takdim etti.

“GÜZEL BİR ETKİNLİK OLDU”

Pamukkale Belediyesi Yaz Spor Kursları Futbol Turnuvası ödül töreninde, kurslara katılan çocuklarla bir araya gelen Başkan Avni Örki, “Spor bizi birleştiriyor, birbirimizle birlikte hareket edebilme yeteneği kazandırıyor. Halk oyunları kurslarımızla da geçmişten gelen oyunlarımızı geleceğe taşımak adına güzel bir etkinlik oldu. Bu etkinliklerin sonunda da turnuva yapıldı. Spor, çocuklarımızın gelişiminde gerçekten önemli. Çocuklarımızın geleceğe ışık tutması için emin adımlarla ilerlerken sporla uğraşmaları için teşvik etmeliyiz. İnşallah önümüzdeki dönem de de çocuklarımızın gelişimine katkı vermek için bütün imkânlarımızı seferber edeceğiz. Yol yapabiliriz, kaldırım yapabiliriz ama en önemli yatırım, çocuklarımıza, gençlerimize yapılan yatırımdır diye düşünüyoruz. Kurslarımıza katılan, sonrasında düzenlediğimiz turnuvada dereceye giren tüm çocuklarımızı tebrik ediyorum” dedi.