Pamukkale’de şenlikler devam ediyor – D20Haber
17.04.2024, Çarşamba
13 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale’de şenlikler devam ediyor

Pamukkale’de şenlikler devam ediyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 25 Kasım 2018 Pazar - 09:10Güncelleme: 26 Kasım 2018 Pazartesi - 11:18
Pamukkale’de şenlikler devam ediyor

Pamukkale Belediyesi tarafından düzenlenen “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinliği devam ediyor. Bu hafta sonunda Gözler ve Zeytinköy mahallelerinde yapılan şenliklere yoğun katılım oldu.

“Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinliği ile Pamukkale Halkı’nın sosyal yaşantısına alternatif seçenek sunan Pamukkale Belediyesi, çocukların eğlenmesine sağlayan projesine devam ediyor. Şenliklerin bu haftaki durağı Gözler ve Zeytinköy mahalleleri oldu.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de Zeytinköy’de yapılan şenliğe katılarak çocuklarla birlikte eğlendi. Miniklere Osmanlı macunu, limonata ve pamuk şeker ikram eden Gürlesin’e çocuklar büyük ilgi gösterdi.

Çocukları mutlu etmeye ve eğlendirmeye çaba gösterdiklerini söyleyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Şenlik alanlarında çocuklarımız gönüllerinde eğleniyor. Çocuklarımızla birlikte bizlerde eğleniyoruz. Çocuklarımız için özel hazırlanan çocuk oyun gruplarının yanı sıra, yüz boyama, halat çekme, çuval yarışı gibi oyunların bulunduğu çocuk şenliklerimize katılım oldukça yoğun oluyor. Hava şartları izin verdiği sürece çocuk şenliklerimiz devam edecek” dedi.