Pamukkale’de okullar sporla hayat buluyor – D20Haber
23.04.2024, Salı
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale’de okullar sporla hayat buluyor

Pamukkale’de okullar sporla hayat buluyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Eylül 2018 Perşembe - 13:00Güncelleme: 27 Eylül 2018 Perşembe - 13:00
Pamukkale’de okullar sporla hayat buluyor

Pamukkale Belediyesi, ilçede yapımını tamamladığı halı sahalarının kullanım hakkını İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne vermeye devam ediyor. 2017-2018 yılında yapımını tamamlanan halı sahalar, imzalanan protokolle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün kullanımına sunuldu.

“Sporun ve sporcunun yanındayız” sloganıyla yola çıkan Pamukkale Belediyesi, bugüne kadar toplam 24 halı saha ve spor kompleksi yaparak halkın hizmetine sundu. Geçen yıl Akhan Şehit Doğan Acar Ortaokulu, Develi Ortaokulu, Irlıganlı Çok Programlı Anadolu Lisesi, Uzunpınar 70. Yıl Çok Programlı Lisesi, Bağbaşı Anadolu İmam Hatip Lisesi, Hürriyet Zehra Nihat Moralıoğlu Ortaokulu, Kuşpınar Saadet Erikoğlu İlkokulu ve Mehmetçik Lütfi Ege Ortaokulu bahçelerinde yapılan halı sahaların kullanım hakkı protokolle Milli Eğitim Müdürlüğü’ne verildi.

Pamukkale Belediyesi tarafından 2017 yılında yapımı tamamlanan Akköy Çok Programlı Lisesi, Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Anafartalar Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi okul bahçelerindeki halı sahaların kullanım hakkı da yine imzalanan protokolle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne verildi. Protokolü Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu ve Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin imzaladı.

“HALI SAHALAR GÜNDÜZ ÖĞRENCİLERE, AKŞAM HALKA”

Pamukkale Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak, Milli Eğitim Müdürlüğü’ne devri gerçekleştirilen okulların bahçelerine yaptırılan halı sahalar gündüz öğrencilere tahsis edilirken, akşamları da vatandaşların kullanımına açık olacak. Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Pamukkale Belediyesi’nin 2017 yılı içinde yapımı tamamlanan halı sahaların devrinin imza töreninde “Pamukkale Belediyemiz okullarımıza ciddi destekler sağlıyor. Okullara yaptığı halı sahalar gençlerimizi spora teşvik edilmesi noktasında çok önemli. Bundan dolayı Pamukkale Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” dedi.

“HEM SPORA HEM EĞİTİME DESTEKLERİMİZ SÜRECEK”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise, sporun ve sporcunun yanında olduklarını ifade ederek, “Pamukkale Belediyesi olarak, toplumun her kesimine dokunmaya çalışıyoruz. Eğitim ve sporu da fazlasıyla önemsiyoruz. Gençlerimizin hem eğitimde başarıları olmaları hem de spora yönelmeleri noktasından ilçemizde bulunan okullarımızın bahçelerine halı sahalar ve spor kompleksleri yapıyoruz. Yaptığımız her iş de en iyisini, en güzelini yapma gayretindeyiz. Okullarımızda yapımını tamamladığımız halı sahalarımızı tamamladıkça da Milli Eğitim Müdürlüğümüze kullanım hakkını veriyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.