Pamukkale’de metruk bina yıkımı devam ediyor – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale’de metruk bina yıkımı devam ediyor

Pamukkale’de metruk bina yıkımı devam ediyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Ocak 2020 Salı - 17:43Güncelleme: 7 Ocak 2020 Salı - 17:43
Pamukkale’de metruk bina yıkımı devam ediyor

Pamukkale Belediyesi, ilçe genelinde vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden, yangın ve göçme tehlikesi bulunan metruk binaları yıkıyor.

Pamukkale ilçesinde oturulmayan ve madde bağımlılarının mekanına dönüşen metruk binalar, yangın ve göçme riskleri de göz önüne alınarak, Pamukkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkılıyor. Ekipler, son olarak Fatih Mahallesi’ndeki metruk bir binaların yıkımını gerçekleştirdi.

Amaçlarının Pamukkale’de yaşayan vatandaşların mutluluğu olduğunu söyleyen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “İlçemiz sınırları içinde yıkılmaya yüz tutmuş eski binalar vatandaşlarımız tarafından da şikâyet konusu oluyor. Mahalle sakinlerimizin huzuru ve güvenliği bizim için önemli. Kötü niyetli kişiler tarafından kullanılmasına izin vermemek adına tehlikeli ve görüntü kirliliğine neden olan, can ve mal güvenliğini tehdit eden metruk binaları yıkıyoruz. Ekiplerimiz tarafından tespit edilen binalar ivedi bir şekilde kontrollü bir şekilde yıkılıyor. Metruk bina yıkımları kapsamında Fatih Mahallemizde atıl halde olan binaların yıkımlarını gerçekleştirdik. Gerekli inceleme ve izinlerin alınmasından sonra, vatandaşlarımızın güvenliği için metruk binaların yıkımına devam edeceğiz” dedi.