Pamukkale’de karla mücadele – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale’de karla mücadele

Pamukkale’de karla mücadele

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 31 Ocak 2020 Cuma - 10:36Güncelleme: 31 Ocak 2020 Cuma - 10:36
Pamukkale’de karla mücadele

Denizli’de, yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı nedeniyle Pamukkale’nin Güzelpınar, Akdere ve Kurtluca mahalleleri arasında ulaşımı sağlayan yolların açık kalması için Pamukkale Belediyesi ekipleri tuzlama çalışması yürüttü.

İlçe sınırları içinde dağ mahalleleri bulunan Pamukkale Belediyesi’nde ekipler kar mesaisi yaptı. Dün akşam saatlerinde 1200 rakımlı mahallelerde etkili olan kar yağışı sebebiyle Pamukkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, gece boyu yol açma ve tuzlama çalışmalarına devam etti.

Güzelpınar, Akdere ve Kurtluca mahallelerini birbirine bağlayan yolların kapanmaması için 1 grayder, 1 kepçe, 1 tuzlama aracı ve 10 kişilik ekiple çalışma yürütüldüğü, ilçe sınırları içinde kar yağışı sebebiyle herhangi bir olumsuz durumun yaşanmadığıkaydedildi.Eekipler gelebilecek ihbarlar karşı gece boyunca teyakkuzdaydı.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ilçenin bir çok mahallesinin yüksek rakımlı bölgede yer aldığını ifade ederek, “Bazı mahallelerimiz 1200 metreden daha yüksek yerde. Bu mahallelerimizde kar yağışı etkili oldu. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz kar yağışında hemen harekete geçerek bu bölgedeki tüm yolların açık kalması için yoğun çalışmalar yaptı. İlçemizde kar yağışı nedeniyle hiçbir mahallemizde yol kapanmadı. Emek veren tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.