Pamukkale’de Futbol Şöleni’nde mücadele başlıyor – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale’de Futbol Şöleni’nde mücadele başlıyor

Pamukkale’de Futbol Şöleni’nde mücadele başlıyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Nisan 2018 Çarşamba - 12:42Güncelleme: 4 Nisan 2018 Çarşamba - 12:42
Pamukkale’de Futbol Şöleni’nde mücadele başlıyor

Pamukkale Belediyesi’nin gelenekselleşen halı saha futbol turnuvası nda mücadele başlıyor. Pamukkale’de 7. Futbol Şöleni İlkbahar 2018’de başlama vuruşu 6 Nisan Cuma günkü yapılacak. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, tüm takımlara başarı ve turnuvanın centilmence geçmesini diledi.

Pamukkale Belediyesi tarafından düzenlenen Pamukkale’de 7. Futbol Şöleni İlkbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası, 31 mahalleden 44 takımın katılımıyla yapılacak. Kura çekimi Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, mahalle muhtarları ve takım kaptanlarının da katılımı ile yapılan turnuvada maçlar eleme usulü oynanacak. 25 dakikalı 2 devre halinde oynanacak karşılaşmalarda beraberlik halinde skoru penaltı atışları belirleyecek. Pamukkale Belediyesi tarafından yaptırılan halı sahalarda oynanacak maçların galipleri bir üst tura geçecek.

“CENTİLMENCE GEÇSİN”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, mahalleler arasında kaynaşmayı sağlamak ve gençlerin spora yönlendirilmesi amacıyla düzenlenen turnuvanın yedincisine ulaşıldığını ifade ederek, “Turnuvayı ilk kez 2015 yılında yapmıştık. Yılda iki kez ilkbahar ve sonbaharda gerçekleşen turnuvada heyecan gerçekten yüksek oluyor. Bu turnuvamıza 31 mahalleden 44 takım katıldı. Yapılan kura çekimi ile eşleşmeler gerçekleşti. İlk tur maçları Cum günü başlıyor. Oynanacak olan 22 maçtan galip ayrılan takımlar adını 2. Tura yazdıracak. Turnuva sonunda dereceye giren takımlara ödüllerimiz olacak. Ben turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diliyorum. Bu güzel etkinliğimizin centilmenlik yönünden örnek olacak güzelliklere sahne olmasını diliyorum” diye konuştu.

İLK MAÇLAR CUMA GÜNÜ

Pamukkale’de 7. Futbol Şöleni İlkbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası’nda ilk tur maçları 6 Nisan Cuma günü oynanacak. Karahayıt sahasında saat 19.30’da Haytabeyspor ile Çerkez Akköy Merkezspor ile karşılaşırken, saat 20.30’da ise Kurtlucaspor ile Onbeş Mayıs Gençlikspor maçı oynanacak.

Aynı gün Yeniköy sahasında saat 19.30’da Uzunpınar Gençlikspor – Pelitlibağ Gençlikspor, 20.30’da Develi DayıYeğenspor-Kınıklı Belediyespor ve 21.30’da da Karahayıtspor – Uzunpınar Mahallespor maçları yapılacak. Yine Cuma günü Zümür’teki halı sahada saat 19.30’da Fatih Pamukkale Fatihspor –Deliktaş Gençspor, 20.30’da Zeytinköy Zümrütspor-Zeytinköy Ekürilerspor, 21.30’da da Hacıkaplanlar Fikirtepespor – Cumhuriyet PAÜspor maçları oynanacak.

İlk turun diğer maçlarının programı ve bilgilerine www.pamukkale.bel.tr’denulaşılabilecek.