Pamukkale’de 3. dönem İngilizce kursuna başvurular başladı – D20Haber
16.04.2024, Salı
13 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale’de 3. dönem İngilizce kursuna başvurular...

Pamukkale’de 3. dönem İngilizce kursuna başvurular başladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Ekim 2018 Cuma - 10:43Güncelleme: 5 Ekim 2018 Cuma - 10:43
Pamukkale’de 3. dönem İngilizce kursuna başvurular başladı

Pamukkale Belediyesi’nin Denizli Gençlik Merkezi ile ortaklaşa düzenlediği “Pamukkale’nin Mutlu Misafirleri” projesi çerçevesinde düzenlenen Ücretsiz İngilizce Konuşma Kursları’na katılmak isteyenler 11 Ekim tarihine kadar kayıt yaptırabilecek.

Pamukkale Belediyesi’nin Avrupa Gönüllü Hizmeti Akreditasyonu kapsamında yürüttüğü ‘Pamukkale’de Gönüllülük Hareketi’ projesi çerçevesinde “Sosyal Farkındalık Eğitimleri ve Ücretsiz İngilizce Konuşma Kursları”nın üçüncü dönemi başlıyor. Pamukkale Belediyesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile yürütülen Avrupa Birliği Projesi kapsamında düzenlenen kursa başvurular www.pamukkale.bel.tr adresinden yapılabilir. Son başvuru tarihi 11 Ekim olarak belirlenirken, Denizli’de yaşayan tüm 16-25 yaş arasındaki gençleri kapsıyor. Kursta eğitmler, İspanya, Romanya ve İtalya’dan gelen gönüllü eğitmenler tarafından verilecek. Derslerin, Pamukkale Belediyesi’nin Atatürk Caddesi’nde ki Ek Hizmet Binasında ve Denizli Gençlik Merkezi’nde yapılacağı açıklandı.

“AMACIMIZ, GENÇLERİN GELECEĞİNE KATKI SUNMAK”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, eğitim alanında devamlılık gösteren projelerinden biri olan Ücretsiz İngilizce Konuşma Kursları’nın 2018 yılı üçüncü dönem başvurularının başladığını söyledi. Amaçlarının farklılık yaratmak olduğunu ifade eden Gürlesin, “Gençlerimizin eğitimine katkı vermek, geleceklerine katkı sunmayı hedefledik. Sadece ilçe sınırlarımızda değil Denizli ilinde yaşayan tüm gençlerimize yönelik hazırladığımız kurslarımıza gençlerimizin ilgisi oldukça fazla. 2018 yılının üçüncü dönem kursları için başvurularımız başladı. Bu kurslardaki amaç gençlerin mevcut yabancı dil bilgisini konuşmaya dökebilmesini teşvik etmek. 11 Ekim 2018 tarihinde sona eriyor. Gençlerimizin bu güzel fırsatı kaçırmamalarını tavsiye ediyorum” dedi.