Pamukkale’de 2. dönem İngilizce kursu başladı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale’de 2. dönem İngilizce kursu başladı

Pamukkale’de 2. dönem İngilizce kursu başladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Şubat 2018 Cuma - 12:12Güncelleme: 23 Şubat 2018 Cuma - 12:12
Pamukkale’de 2. dönem İngilizce kursu başladı

Pamukkale Belediyesi’nin Ücretsiz İngilizce Konuşma Kursları’nda ikinci dönem başladı. 8 hafta sürecek olan kursa 250 öğrenci katılırken, dönem sonunda katılımcılara sertifikaları verilecek. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Gençlerimizin hayatına olumlu katkılar sunabilmek amacıyla düzenlediğimiz İngilizce ve kültür kurslarımız aralıksız devam ediyor. Amacımız, gençlerimizin geleceğine yön verme aşamasında olumlu katkılar sağlayabilmek” dedi.

Pamukkale Belediyesi’nin Avrupa Gönüllü Hizmeti Akreditasyonu kapsamında yürüttüğü ‘Pamukkale’de Gönüllülük Hareketi’ projesi çerçevesinde “Sosyal Farkındalık Eğitimleri ve Ücretsiz İngilizce Konuşma Kursları”nın ikinci dönemi başladı. Başvuru yapan 250 kişi, 50’şer kişilik 5 grup halinde 8 hafta eğitim alacak. Pamukkale Belediyesi’nin Atatürk Caddesi’ndeki Ek Hizmet Binası’nda ve Denizli Gençlik Merkezi’nde düzenlenen kurslar, gönüllü eğitmenler Romanyalı Luca Leteana ve İspanyalı Manuel Victoria tarafından veriliyor.

“GENÇLERİMİZİ GELECEĞE HAZIRLIYORUZ”

Başkan Gürlesin, İngilizce kurslarının bir önceki etabında iki yüz gencin katıldığını, ikinci dönemde sayının daha da artığını belirtti. Günümüzde yabancı dilin çok önemli olduğunu ifade eden Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak, eğitimde, sağlıkta, emniyette ve sosyal belediyecilikte öncü bir belediyeyiz. Gençlerimizin geleceklerine katkı sunabilmek adına bu projeyi hayata geçirdik. Kurslarımız gençlerimizden gelen olumlu tepkilerle birlikte devam ediyor. Dersler yurt dışından gelen eğitmenler tarafından veriliyor” dedi.