Pamukkale Belediyespor’da hedef Play-Off – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyespor’da hedef Play-Off

Pamukkale Belediyespor’da hedef Play-Off

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Şubat 2018 Salı - 14:36Güncelleme: 6 Şubat 2018 Salı - 14:36
Pamukkale Belediyespor’da hedef Play-Off

Denizli’yi Tekerlekli Sandalye Bölgesel A Ligi’nde temsil eden Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın ikinci yarı hazırlıkları devam ediyor. Takımın antrenmanını ziyaret eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, oyunculardan Meryem Tan ile Murat Soncul’un doğum günü için hazırlanan pastayı kesti. Sezonun ilk devresini 5. sırada tamamladıklarını söyleyen Başkan Gürlesin, “Hedefimiz ilk 2 sırada yer alıp Play-off’a kalmak” dedi.

İlçe genelinde yer alan engelli vatandaşların spor yapmasına imkân sağlamak amacıyla 2015 yılında kurulan Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı 2015-2016 sezonundan itibaren Bölgesel A Ligi’nde mücadele ediyor. 2017-2018 sezonunun ilk devresini 10 puanla beşinci sırada tamamladı.

GÜRLESİN’DEN SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ PASTASI

Sezonun ikinci yarısına hazırlanan Pamukkale Belediyespor’u antrenmanda ziyaret eden Başkan Gürlesin, takımın en genç ve tek kadın oyuncusu olan, 19 Yaşına giren Meryem Tan ile 43 yaşına giren Murat Soncul’un doğum günü pastasını oyuncularla birlikte kesti. Gürlesin, iki sporcuya yeni yaşlarında mutluluklar diledi.

“HEDEFİMİZ PLAY-OFF”

Toplumda içinde hep gizli saklı evlerinden dışarı çıkmaya çekinen birçok engelliye örnek olan takım oyuncularının çevrelerine de örnek olduğunu söyleyen Başkan Gürlesin, “Gençlerimizin sporla birlikte hayata daha sıkı tutunduğunu görüyoruz. Pamukkale Belediyesi olarak engelli bireylerin spor yapmasına imkân sağlamak amacıyla kurduğumuz takımımızın, vatandaşlarımıza cesaret verdiğini gördük. Bugün de sporcularımızın antrenmanına bir araya geldik. Mümkün olduğunca maçlarını takip etmeye çalışıyorum. İlk yarıyı beşinci sırada bitirdik. Hedefimiz, ikinci yarıyı ilk 2 basamakta bitirerek Play-Off’a kalmak. 3 yeni arkadaşımız aramıza katıldı. Onlarında resmi işleri tamamlanarak ikinci yarıya daha güçlü olarak başlayacağız. Geçen yıla oranla takımda ciddi bir yükseliş var. Hedefimize ulaşabilecek güçteyiz. Mili takıma giden oyuncularımız var. Bunlardan biri de bugün doğum gününü kutladığımız Meryem Tan. Onların başarılarını gördükçe mutlu oluyoruz. Pamukkale Belediyesi olarak hem engellilere hem de gençler desteklerimiz devam edecek” dedi.

Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı 2017-2018 Erdal Gügül Sezonu 2.devre ilk maçında 25 Şubat Pazar günü saat 17.00’de, İstanbul Bahçelievler Spor Salonu’nda İstanbul 1453 Engelli Spor Kulübü ile deplasmanda karşılaşacak.