Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı kritik virajda – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı...

Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı kritik virajda

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 31 Ocak 2020 Cuma - 21:21Güncelleme: 31 Ocak 2020 Cuma - 21:23
Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı kritik virajda

Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Tekerlekli Sandalye Basketbol 3. Lig A Grubu’nda en kritik maçına hazırlanıyor. 2. Lig’e çıkmak için aynı puanda bulunduğu İzmir Karşıyaka’yı yenmesi gereken Mavi beyazlılar taraftara destek çağrısında bulundu.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol 3. Lig’inde mücadele eden eden Pamukkale Belediyespor, sezonun en kritik maçına çıkmaya hazırlanıyor. Ligin ilk devresinde oynadığı 8 maçın 6’sını kazanarak üçüncü sırada yer alan Pamukkale Belediyespor, ikinci devreye de hızlı başladı. Önce Samsun Kuzey Yıldızı’nı 100-30 ve deplasmanda İstanbul Engelliler Spor Kulübü’nü 90-16 yenen mavi-beyazlı takım 12. Haftaya 18 puanla üçüncü sırada giriyor. Ligde 18 puanla ve averajla ikinci sırada bulunan İzmir Karşıyaka’yı 2 Şubat Pazar günü Hasan Güngör Spor Salonu’nda ağırlayacak olan Pamukkale Belediyespor bu maça büyük önem veriyor. Antrenör Erol Kayhan gözetiminde zorlu maça hazırlanan mavi-beyazlı takım ilk maçta 62-48 yenildiği rakibini en az 15 sayı fark atarak ikincilik için avantaj yakalamak istiyor. Ligde ilk 2 sırada yer alacak takımlar Play-off’a yükselme imkanı bulacak.

Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Antrenörü Erol Kayhan, takımın son 5 maçından galibiyetle ayrıldığını ifade ederek, “Bu hafta oynayacağımız İzmir Karşıyaka maçı bizim ligdeki kaderimizi belirleyecek olan bir maç. Pazar günü oynayacağımız maça moralli hazırlanıyoruz. Hedefimiz maçı kazanarak iddiamızı sürdürmek. Ben takımıma güveniyorum. Sporseverlerin de desteği ile rakibimizi farklı skorla yenerek verdiğimiz emeklerin karşılığını almak istiyoruz. Takımımıza her zaman destek veren kulübümüzün onursal başkanı ve Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve kulüp başkanımız Birol Konak’a teşekkür ediyoruz” dedi.

TAKIMIMIZA DESTEK BEKLİYORUZ

Pamukkale Belediye Spor Kulübü Onursal Başkanı ve Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, takımın bu sezon ilk kez 3. Lig’de mücadele ettiğini hatırlatan Başkan Örki, takımın en kritik maçına çıkacağını belirterek, “Takımımız bu sezon başarılı sonuçlarla bizleri gururlandırıyor. Hedeflenen 2. Lig’e çıkmak için şuan puan puana olduğumuz İzmir Karşıyaka takımını mağlup etmemiz gerekiyor. Takımımız bu maça çok iyi bir şekilde hazırlanıyor. Pazar günü saat 14.00’de Hasan Güngör Spor Salonu’nda oynanacak olan maçta sporcularımıza destek vermek üzere tüm sporseverleri maçımıza bekliyoruz” diye konuştu.