Pamukkale Belediyesi’nden yetişkinlere yönelik ingilizce kursu – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesi’nden yetişkinlere yönelik ingilizce kursu

Pamukkale Belediyesi’nden yetişkinlere yönelik ingilizce kursu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Haziran 2019 Çarşamba - 11:32Güncelleme: 26 Haziran 2019 Çarşamba - 11:32
Pamukkale Belediyesi’nden yetişkinlere yönelik ingilizce kursu

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, kendilerini geliştirmek isteyen 25-45 yaş grubu yetişkinlere yönelik Yaz Dönemi İngilizce Kursu açtıklarını ifade etti. Örki, “Gençlerimize yönelik açtığımız yabancı dil kurslarına yoğun bir ilgi oldu. Neden yaş sınırlaması sorusu çok geldi. Bizlerde bu güzel projeyi, 25-45 yaş arası yetişkinlerimize de sunmak istedik” dedi.

Pamukkale Belediyesi ile Halk Eğitim Merkezi’nin ortaklaşa düzenlenecek ve yaz döneminde 2 ay sürecek olan ücretsiz İngilizce Kursu’na başvurular başladı.25 Haziran-30 Haziran tarihleri arasında devam edecek başvurular, 40 kişilik kontenjan dolduğunda kayıtlar sona ereceği bildirildi. Kurslar hafta içinde gerçekleşecek ve devam zorunluluğu bulunacak. Pazartesi-Salı-Çarşamba-Perşembe günleri 18.00-21.00 saatleri arasında 40 kişiden oluşan sınıfa İngilizce dil eğitimi verileceği, kurs sonunda yapılacak sınavda başarı olankişilerin sertifika alma hakkı kazanacağı belirtildi.

“KENDİNİ YETİŞTİRMEK İSTEYENLERİ BEKLİYORUZ”

Öğrenmenin yaşı ve zamanı olmadığını dile getiren Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, gençlerden sonra yetişkinlere de İngilizce öğrenme fırsatı sunduklarını söyledi. “Geleceğe bakarken sadece çocuklarımızı, gençlerimizi değil, kendini yetiştirmeye hazır tüm vatandaşlarımızı görüyoruz ve bu noktada projelerimizi hazırlıyoruz” diyen Örki, “Yetişkin grubuna giren 25-45 yaş vatandaşlarımıza yönelik düzenlediğimiz ücretsiz İngilizce kurslarımıza başvurular belediyemizin www.pamukkale.bel.tr adresinden yapılabilecek. Temmuz ayında başlayacak olan kurs Ağustos ayı sonunda tamamlanacak. Kendini İngilizce ile geliştirmek isteyen vatandaşlarımızı kurslarımıza bekliyoruz” dedi.