Pamukkale Belediyesi’nden öğrencilere hoş geldin hediyesi – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesi’nden öğrencilere hoş geldin hediyesi

Pamukkale Belediyesi’nden öğrencilere hoş geldin hediyesi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Eylül 2018 Çarşamba - 13:41Güncelleme: 5 Eylül 2018 Çarşamba - 13:41
Pamukkale Belediyesi’nden öğrencilere hoş geldin hediyesi

Pamukkale Belediyesi, bu yıl da okula yeni başlayan öğrencilere destek vermeye devam ediyor. Pamukkale Belediyesi, bu eğitim-öğretim yılında birinci sınıfa başlayacak 6 bin öğrenciyi sevindirdi.

Her yıl olduğu gibi, 2018-2019 eğitim-öğretim yılında da öğrencilere desteğini sürdüreceklerini bildiren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilkokula yeni başlayan miniklerin hediyelerini hazırladıklarını, ilçe bulunan 46 ilkokulda yaklaşık 6 bin dolayındaki 1. sınıf öğrencisi için tüm kırtasiye ihtiyaçlarının bulunduğu “hoş geldin çantası” hediye edeceklerini söyledi.

“DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK”

Çocukların kaliteli eğitim almaları için seferber olduklarını, ilçe sınırları içinde bulunan 128 okulun tamamına dokunarak, fiziki şartları iyileştirmek anlamında büyük gayretler gösterdiklerini, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da eğitime destek vermeyi sürdüreceklerini belirten Gürlesin, şunları kaydetti:

“Ortaokul ve lise olmak üzere toplam 2 bin 500 öğrencimize eğitim desteği yapıyoruz. Bununla ilgili başvurularımız 27 Eylül’e kadar devam edecek. Hem okul başarılarını artırmak hem de spor alanında farkındalık yaratmak adına okullarımıza halı sahalar, spor kompleksleri, konferans salonları yaptık. Bu yıl da yenilerini ekleyeceğiz. Rutin hizmetlerimizi en kaliteli şekilde sürdürmeye devam ederken, çocuklarımızın eğitimini önemsiyor ve bu düşünceyle ilerliyoruz. İlçemizde bulunan 46 ilkokulumuzda eğitim ve öğretime yeni başlayan yaklaşık 6 bine yakın 1.sınıf öğrencilerimize içeriği dolu dolu olan, tüm kırtasiye ihtiyaçlarının karşılandığı çanta hediye edeceğiz. Hoş geldin çantası ile miniklerimizin ilkokul heyecanına hem ortak oluyoruz hem de ailelerimize yükünü hafifletmiş oluyoruz.”

HOŞ GELDİN ÇANTALARINDA NELER VAR?

Pamukkale Belediyesi’nin 2018-2019 eğitim öğretim yılında ilkokul 1.sınıf öğrencilerine hediye edeceği hoş geldin çantasında, 6 kurşun kalem, 2 kırmızı kurşun kalem, 1 kalemlik, 1 bant, 1 sıvı yapıştırıcı, 1 kalemtıraş, 1 kalemlik, 2 boyama kitabı, 10 el işi kâğıdı, 2 tahta kalemi, 1 silgi, 6 kuru boya, 12 pastel boya yer alıyor.