Pamukkale Belediyesi’nden Kuran kursuna katılan çocuklara gezi – D20Haber
18.04.2024, Perşembe
10 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesi’nden Kuran kursuna katılan çocuklara...

Pamukkale Belediyesi’nden Kuran kursuna katılan çocuklara gezi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Ağustos 2019 Çarşamba - 15:04Güncelleme: 7 Ağustos 2019 Çarşamba - 15:04
Pamukkale Belediyesi’nden Kuran kursuna katılan çocuklara gezi

Pamukkale Belediyesi, yaz tatilinde Kuran kurslarına katılan çocuklara yönelik geziler düzenledi.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, belediye olarak futboldan halk oyunlarına, yabancı dil kurslarından satranç kursuna ve hemen hemen her mahallede çocuk şenlikleridüzenleyerek binlerce çocuğun mutlu olmasını sağladıklarını bildirdi.

Ayrıca, yaz başından bu yana camilerde Kur’an öğrenen minikler içinde mini bir gezi programı düzenlediklerini ifade eden Örki, minikleri Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma ve Rehabilitasyon Merkezi ile Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi bünyesinde bulunan planetaryuma götürerek, hoş vakit geçirmelerini sağladıklarını söyledi.

Geziye katılan miniklerden İsmail Akçaöz, “Pamukkale Belediyesine bu geziyi düzenlediği için çok teşekkür ederiz. Hayvan barınağında engelli köpekleri, kedileri gördük. Sahiplenebileceğimiz hayvanları gördük. Çok teşekkür ederiz” dedi.

Cemal Emre Akay ise, hayvan barınağında hayvanlarla ilgili birçok şeyi öğrendiklerini, gezegen evinin de çok ilginç ve güzel bir yer olduğunu ifade etti.

Azra Altıntaş da hayvan barınağında engelli kedi ve köpekleri görünce çok duygulandığını belirterek, “Ben kedileri köpekleri çok seviyorum. Hayvan barınağına gidince de, engelli hayvanları görünce ağlayasım geliyor. Onları çok seviyorum” ifadelerini kullandı.