Pamukkale Belediyesi’nden evde temizlik hizmeti – D20Haber
16.04.2024, Salı
13 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesi’nden evde temizlik hizmeti

Pamukkale Belediyesi’nden evde temizlik hizmeti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Ağustos 2019 Cuma - 13:56Güncelleme: 16 Ağustos 2019 Cuma - 13:56
Pamukkale Belediyesi’nden evde temizlik hizmeti

Pamukkale Belediyesi’nin, yaşlı ve engelli vatandaşlara yönelik verdiği evde temizlik hizmetinden 78 kişi yararlanıyor.

Pamukkale Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından verilen evde temizlik hizmetinden yararlanma süreci, belediyeye yapılan başvuru ile başlıyor. İnceleme sonucuna göre de bakıma muhtaç, kimsesiz, maddi durumu yetersiz, yaşlı ve engelli vatandaşlara evde temizlik hizmeti veriliyor. Vatandaşlar, evde temizlik hizmetine ilişkin tüm talep ve başvurularını 444 9 220 telefon numaradan iletebiliyor.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, evde temizlik hizmetinin sosyal belediyecilik noktasında önemli bir hizmet olduğunu belirtti. Her ay düzenli olarak ev temizliklerinin yapıldığını söyleyen, “İlçemizde yaşlı ve engelli kimsesiz vatandaşlarımıza, duyarlı vatandaşlarımız, muhtarlarımız aracılığıyla ulaşıyoruz. Gerekli incelemeleri geçerek, aktif olarak Evde Temizlik Hizmeti’nden yararlanan 78 vatandaşımız bulunuyor. İlçemizin 61 mahallesinde rutin görevlerimizi sürdürürken, Evde Temizlik Hizmeti ile de yaşlı ve engelli kimsesiz vatandaşlarımızın yaşamlarına dokunarak, yüzlerini güldürmeye çalışıyoruz. Pamukkale’mizi daha mutlu, hep mutlu insanların yaşadığı ilçe haline getirmek için çalışıyoruz” dedi.

Pamukkale Belediyesi’nin Evde Temizlik Hizmeti’nden yararlanan vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirerek, Pamukkale Belediyesi’ne teşekkür etti.