Pamukkale Belediyesi’nden esnafa önlük ve etiket levhası – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesi’nden esnafa önlük ve etiket...

Pamukkale Belediyesi’nden esnafa önlük ve etiket levhası

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Ağustos 2018 Salı - 12:06Güncelleme: 14 Ağustos 2018 Salı - 12:06
Pamukkale Belediyesi’nden esnafa önlük ve etiket levhası

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kınıklı Kapalı Pazaryeri’ni ziyaret ederek, pazar esnafına yazılıp-silinebilir özelliği olan fiyat etiket tahtası ile önlük dağıtımı yaptı.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçe sınırları içinde 9’u kapalı olmak üzere 31 semt pazarı bulunduğunu, göreve geldiği günden itibaren mahallelerde pazar yerleri sayısının artırılması, açık pazar yerlerinin kapalı pazaryerine dönüştürülmesi için çalıştıklarını, vatandaşların güvenli alışveriş yapabilmesi için güvenlik kameraları konulduğunu, ayrıca ürünlerin ağırlığını kontrol için güvenli tartı uygulaması başlattıklarını belirtti.

İNCELEMELERDE BULUNDU

Bu arada Kınıklı Kapalı Pazaryeri’ne ziyaret gerçekleştiren Gürlesin, esnafa etiket ve önlük dağıtımı yaptı. Başkan Gürlesin, “Belediyemiz bünyesinde 9’u kapalı olmak üzere 31 semt pazarımız bulunuyor. Bu pazarlarımızda bin 550’den fazla pazar esnafımız, vatandaşımıza ürün satışı yapıyor. Binlerce kişinin alışveriş yaptığı semt pazarlarının temizliğinden düzenine, kalitesinden güvenliğine, hem esnaf hem de vatandaş memnuniyetine kadar her şeyden sorumluyuz. Bu nedenle esnafımıza birçok konuda zorunluluk getirmemiz gerekiyor. Etiket ve önlükte bunlardan biri” dedi.

“KALİTEYİ ARTIRMAK İSTİYORUZ”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, binlerce kişinin semt pazarlarından alışveriş yaptığına işaret ederek, Pamukkale Belediyesi olarak pazar yerlerinde kaliteyi artırmak adına çalıştıklarını belirtti. “İlçemizde kapalı yerlerinin sayısını göreve geldiğimiz günden bugüne artırdık” diyen Başkan Gürlesin, şöyle devam etti:

“Bununla birlikte mevcut pazaryerlerimizde iyileştirme çalışmaları yaptık. Her yılın başında pazaryerlerimizde bulunan yerlerimizle ilgili, esnafımızın gözü önünde kura ile tezgâhların yerlerini belirliyoruz. Tüm pazaryerlerimiz 24 saat güvenlik kamerası ile izleniyor. Dahası güvenli bir ortamda alışverişin yapılması için özel güvenlik ekiplerimiz pazarlarımızda hizmet veriyor. Pazarlarımız da temiz olarak alışverişin yapılması için ücretsiz çöp poşeti dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın semt pazarlarına ulaşım noktasında uzak noktada ki pazaryerlerine servislerimiz de var. Kısacası pazar yerlerimizde kaliteyi artırmak için çalışıyoruz. Bu yıl da bir yenilik daha ekledik ve pazar esnafımızın daha temiz ve bir bütünlük içinde görünmesi amacıyla önlük dağıtımı yaptık. Her yıl ücretsiz dağıtımını yaptığımız etiketlerimizi bu yıl yazılıp-silinebilir etiket tahtası olarak yaptırdık. Amacımız, ilçemizde düzenli bir ortamda alışveriş imkânı sunmak.”

DENETİMLER DEVAM EDECEK

Pamukkale Belediyesi’nin insan odaklı hizmet anlayışına sahip olduğunu kaydeden Gürlesin, “Tüm projelerimizde buna dikkat ediyoruz. Belediyemizin hizmetleri noktasında binlerce insanın alışveriş yaptığı ve yine binlerce esnafımızın ürünlerini satışa çıkardığı pazar yerleri de büyük önem taşıyor. Bu bilinçle pazar yerlerimizde kaliteyi artırmak için çalışıyoruz. İlçemizde ihtiyaçlar doğrultusunda her bölgemizde kapalı pazar yeri yatırımlarına da devam edeceğiz. Pazar esnafımıza rahat ve huzurlu bir satış ortamı sunarken, onlardan da belediyemizin kurallarına önem göstermelerini istiyoruz. Bu noktada denetimlerimiz devam edecek” diye konuştu.