Pamukkale Belediyesi’nden Anafartalar Lisesi’ne halı saha – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesi’nden Anafartalar Lisesi’ne halı saha

Pamukkale Belediyesi’nden Anafartalar Lisesi’ne halı saha

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Nisan 2018 Cuma - 14:36Güncelleme: 27 Nisan 2018 Cuma - 14:36
Pamukkale Belediyesi’nden Anafartalar Lisesi’ne halı saha

Pamukkale Belediyesi tarafından, Anafartalar Mesleki ve Teknik Lisesi’nin bahçesine halı saha ve tesisi ile birlikte bahçe içerisinde çevre düzenlemesi yapıldı. Açılış töreninde konuşan Başkan Gürlesin, “Bu tesisin Anafartalar Mesleki ve Teknik Lisesi halı saha ve tesisin, öğrencilerimizin spora olan ilgisinin artmasında ve başarılarınsa bir motivasyon kaynağı olması açısından önemli olduğunu düşünüyorum” dedi.

Gerçekleştirdiği yatırımlarla eğitim ve spora destek olan Pamukkale Belediyesi, Anafartalar Mesleki ve Teknik Lisesi’nin bahçesine halı saha ve tesisi ile birlikte bahçe içerisinde çevre düzenlemesinde bulundu. İçerisinde soyunma odaları, yönetim odası, çay ocağının da bulunan tesisin, gençlerin spora olan ilgilerinin ve motivasyonlarının artmasında önemli bir rol oynaması bekleniyor. Açılış törenine Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, başkan yardımcısı Adnan Kaya, Pamukkale Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe yönetim kurulu üyeleri, öğretmen ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

OKUL MÜDÜRÜNDEN TEŞEKKÜR

Törende konuşma yapan Anafartalar Mesleki ve Teknik Lisesi Müdürü Asım Gülhan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in okullarına her türlü desteği verdiğini söyleyerek, “Anafartalar Lisesi, bölgemizin en büyük ve köklü liselerinden biri. Bugün de okulumuzun yıllardır eksikliğini hissettiği, okulumuzun en büyük ihtiyaçlarından biri olan halı saha ve tesisinin açılışındayız. Halı saha ve tesisimizi okulumuza kazandıran Pamukkale Belediye Başkanımız Hüseyin Gürlesin’e huzurunuzla tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz adına teşekkür ederiz” dedi.

“VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, belediye olarak birçok alanda hizmet vermeye çalıştıklarını ifade ederek, “Geçtiğimiz yıllarda Pamukkale Belediyesi’nin sponsorluğunda Gençler Futsal Türkiye Şampiyonu olan ve Dünya Kupasında 7’ncilik elde eden Anafartalar Futsal Takımı oyuncularına verdiği halı saha sözünü yerine getiriyor olmanın da gururunu yaşıyoruz” diye konuştu. Başkan Gürlesin, “Okul Sporlarında Denizli'yi temsil ederek Türkiye Şampiyonu olan okul öğrencimiz Mehmet Avcıl’ı ve antrenör Ferhat Coşkun’u da tekrardan tebrik etmek istiyorum. Spora ve sporcularımıza her zaman olduğu gibi destek olmaya devam edeceğiz. Sadece futbolda değil sporun her branşını önemsiyoruz. Birçok okulumuzda uygun alanlarda yaptığımız spor komplekslerimizle basketbol, voleybol, tenis kortu, masa tenisi branşlarına da destek veriyoruz. Geçen yıl başlatmış olduğumuz bir projeyle, ilçemizde bulunan tüm okullarımıza voleybol, basketbol, futbol ve masa tenisinde malzeme desteği veriyoruz. İnşallah bunda sonrada her yıl devam edecek. Çünkü geleceğimiz olan gençlerimiz ne yapılırsa az” dedi.

“PAMUKKALE BELEDİYESİ’NİN ELİNİ TÜM OKULLARIMIZDA GÖRÜYORUM”

Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu ise “Vatandaş odaklı hizmetleri ile dikkat çeken Pamukkale Belediyemizin okullarımıza kazandırdığı hizmetlerden birinin daha açılışında bulunmaktan mutluyum” dedi. Balcıoğlu, Denizli’de tüm kamu kurumlarının vatandaşa hizmet noktasında birliktelik içerisinde olduğunu ifade ederek, “Okullarımıza gittiğimde her konuda Pamukkale Belediye’mizin eğitime yönelik sıcak elini görüyorum. Bundan da gerçekten büyük mutluluk duyuyorum” dedi. Açılış konuşmalarının ardından, Anafartalar Mesleki ve Teknik Lisesi okul aile birliği başkanı Asude Çelik tarafından Gürlesin’e hat sanatıyla Osmanlıca isminin yazdığı tablo hediye edildi.