Pamukkale Belediyesi’nde vezneler hafta sonunda açık – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesi’nde vezneler hafta sonunda açık

Pamukkale Belediyesi’nde vezneler hafta sonunda açık

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Kasım 2018 Cuma - 09:34Güncelleme: 23 Kasım 2018 Cuma - 09:34
Pamukkale Belediyesi’nde vezneler hafta sonunda açık

Pamukkale Belediyesi, Emlak ve ve Çevre Temizlik Vergisi'nin ikinci taksit ödemelerinin 30 Kasım’da sona ereceğini,bu sebeple haftasonunda veznelerin açık olacağını duyurdu

Pamukkale Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Emlak ve ve Çevre Temizlik Vergisi'nin son ödeme tarihinin birçok platformdan duyurulduğunu ve vatandaşların mağdur olmaması adına birçok ödeme kolaylığı getirildiği belirtildi.

BİRÇOK NOKTADAN ÖDEME YAPILABİLİYOR

ikinci taksit ödemeleri, hafta içi mesai saatleri içerisinde YSE kavşağındaki belediye ana binasının yanısıra, Atatürk ve Deliktaş caddelerinde bulunan ek hizmet binalarından da yapılabilecek. Ayrıca vatandaşlar, gezici vezneden, www.pamukkale.bel.tr resmi web sitesinden, e-belediye uygulamasından ve PTT ile Halkbank Şubelerinden ödemelerini gerçekleştirebilecek.

VEZNELER HAFTA SONU DA ÇALIŞACAK

Açıklamada, ödemeler sırasında vatandaşların mağdur olmaması için veznelerin 24 Kasım Cumartesi ve 25 Kasım Pazar günleri de 09.00-16.30 saatleri arasında da hizmet vermeye devam edeceği bilgisine yer verildi. 30 Kasım’a kadar Paraf kart özelliği bulunan kredi kartlarına 5 taksit, World kart özelliğinde kredi kartlarına 2 taksit, Bonus kredi kartlarına 2 taksit olarak da ödenebilecek.