Pamukkale Belediyesi Kır Düğün Salonu açıldı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesi Kır Düğün Salonu açıldı

Pamukkale Belediyesi Kır Düğün Salonu açıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Kasım 2018 Pazartesi - 16:34Güncelleme: 12 Kasım 2018 Pazartesi - 16:34
Pamukkale Belediyesi Kır Düğün Salonu açıldı

Pamukkale Belediyesi’nin Pınarkent Mahallesi’nde 750 bin lira harcamayla yaptırdığı kır düğün salonu hizmete girdi. Açılış töreninde konuşan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Eğitimden sağlığa, güvenlikten sosyal belediyeciliğe, spordan kültüre bir çok her alanda halkımıza dokunmaya çalışıyoruz. Pınarkent Kır Düğün Salonu da bu alanda yaptığımız olduğumuz ilk çalışma. Bu ve benzeri çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Yapımı tamamlanan Pınarkent Kır Düğün Salonu düzenlenen törenle açıldı. Pamukkale Belediye Başkanı Gürlesin’in ev sahipliği yaptığı törene Vali Hasan Karahan, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Ali Değirmenci, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcıları, Pamukkale Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Nurcan Dalbudak, AK Parti İlçe Başkanı Uğur Gökbel, AK Parti Pamukkale Kadın Kolları Başkanı Zehra Karabay, AK Parti ilçe gençlik kolları başkanları, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

GÜRLESİN: YAŞAMIN DÖRT BİR YANINA DOKUNUYORUZ

Pınarkent Kır Düğün Salonu açılış töreninde konuşan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, oldukça geniş bir alana hizmet verdiklerini ve ilçedeki tüm mahallelere en iyi hizmeti vermek için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi. Dört yaşında bir belediye olarak yaşamın dört bir yanına dokunmaya çalıştıklarını ifade eden Gürlesin, şöyle konuştu:

“Eğitimden sağlığa, güvenlikten sosyal belediyeciliğe, spordan kültüre birçok alanda halkımıza dokunmaya çalışıyoruz. Bu çerçevede açılışını gerçekleştirmek olduğumuz Pınarket Kır Düğün Salonu da bu alanda yaptığımız ilk çalışma. Bundan sonra da düğün salonlarının yapımına devam edeceğiz. Bu alan kapanan Pınarkent Belediyesi’ne aitti ve atıl durumda kalmaması için bu şekilde değerlendirdik. Pınarkent Kır Düğün Salonu sadece bir düğün salonu değil, ailelerin gönül rahatlığı ile gelebilecek olduğu nezih bir ortam. Burayı yaparken sadece Pınarkent Mahallemize değil, tüm bölgemize, Denizli’mize hizmet vermesini öngörüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız aileye çok önem veriyor. Mutlu aile olma yolunda, o özel günler için, böyle güzel ve özel alternatif seçenekler olması için bu güzel mekana imza atmaktan dolayı mutluyuz. Kış ayındayız ama biz şimdiden yaz aylarına hazırlık yapmak istiyoruz. Düğün alanımız doğal güzelliğiyle sizleri şehir havasından uzaklaştıracak. Pamukkale Belediyesi olarak ilçemize kazandırdığımız dere ve yeşil alanın birleştiği bir alandaki yatırımımızın hayırlı olmasını diliyorum”

TİN: PAMUKKALE BELEDİYEMİZİN DÜĞÜNÜNÜ YAPIYORUZ

AK Parti Milletvekili Şahin Tin ise, Denizli’deki tüm belediyelerin çalışmalarını yakında takip ettiğini söyleyerek, “Bugün burada Pamukkale Belediyemizin bir anlamda düğününü yapıyoruz. Dört yıl gibi kısa sürede Denizli çok güzel değişti. Pamukkale Belediye Başkanımıza, ekibine, takımına yaptıkları bu güzel çalışma için teşekkür ediyorum. Güzel bir alan olmuş. Pınarkent Mahallemizin, çevre mahallelerimizin, Denizli’mizin faydalanmasına vesile olunmuş. Pamukkale Belediyemiz Seyir Tepesi projesinden Kocaçukur’a, sağlık kompleksinden sağlık ocaklarına kadar birçok alanda yatırım yapıyor. İnsanların mutlu oldukları düğün alanları ve vatandaşların şifa bulduğu yerler önemlidir. Pamukkale Belediyemizde bu güzel noktalara dokundu. Teşekkür ediyoruz. Pınarkent Kır Düğün Salonu’nun tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

KARAHAN: BELEDİYELERİMİZİN HER ZAMAN DESTEKÇİSİYİZ

Vali Hasan Karahan da genç çiftlerin dünya evine girdikleri özel günleri için güzel bir kır düğün salonu olduğunu belirterek, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkür etti. Karahan, “Yerel yönetimlerimiz ilimize büyük işler, büyük yatırımlar yaptılar. Doğumdan ölümden kadar yerel yönetimlerimiz böylesine güzel yatırımlara imza atıyorlar. Pamukkale Belediyemizin gayretini, emeğini de tebrik ediyorum. Başkanımızın heyecanı bizi de heyecanlandırıyor. Bizde genel idarenin, merkezin bir temsilcisi olarak belediyelerimizin hayırlı işlerinin her zaman destekçisiyiz. Her zaman yanlarındayız” diye konuştu.

Konuşmalarının ardından açılış kurdelesi protokol tarafından kesildi. Gürlesin, açılış sonrası protokole tesisleri gezdirerek, detaylı bilgi aktardı.

TESİSTE NELER VAR?

Pınarkent Kır Düğün Salonu 3 bin 720 metrekare düğün ve bin 980 metrekare yeşil alana sahip. Yürüyüş yolları, kalp şeklindeki taklar ve gelin-damat geçiş alanlarının yer aldığı tesiste çok amaçlı depo, halı saha, çocuk oyun alanı, gelin odası, ahşap çay ocağı, ahşap oturma-dinlenme alanları, mutfak servis alanı, bay-bayan mescit, bay-bayan ve engelli tuvaleti bulunuyor. Pınarkent’e yapılan bu büyük yatırımın 750 bin TL’ye mal oldu. Başkan Gürlesin, “” dedi.