Pamukkale Belediyesi eğitim yardımı başvuruları başladı – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesi eğitim yardımı başvuruları başladı

Pamukkale Belediyesi eğitim yardımı başvuruları başladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Ağustos 2019 Çarşamba - 10:06Güncelleme: 28 Ağustos 2019 Çarşamba - 10:06
Pamukkale Belediyesi eğitim yardımı başvuruları başladı

Pamukkale Belediyesinin, ortaokul ve lise öğrencilerine yapacağı eğitim yardımı için başvuralar başladı. İnternet üzerinden yapılacak başvurular 20 Eylül’de sona erecek.

Pamukkale Belediyesi, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında bin 500 ortaokul ve bin lise öğrencisi olmak üzere toplam 2 bin 500 öğrenciye eğitim yardımı yapacak. Yardım miktarı aylık ortaokul öğrencileri için 75, lise öğrencileri için 100 lira olacak.

“ADALETLİ BİR DAĞILIMI SAĞLAYACAĞIZ”

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, eğitim yardımının 8 ay boyunca devam edeceğini belirterek, “Başvuruları almaya başladık. Burada bizim için en önemli nokta, ailelerimizin gerçekten ihtiyaç sahibi olmasıyla birlikte, çocuğumuzun başarı durumu. Ekonomik durumlarına, engel durumuna, şehit ve gazi yakını durumlarına bakacağımız başvurularda, belirlenen standartlar doğrultusunda adaletli bir dağılım sağlayacağımıza halkımızın hiçbir şüphesi olmasın. Pamukkale Belediyesi olarak, önümüzdeki süreçlerde daha da önemli, farklı projelerle eğitime desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

BAŞVURULAR İNTERNETTEN ALINACAK

Pamukkale Belediyesi’nin eğitim yardımı başvuruları dün başladı. Başvurular, www.pamukkale.bel.tr internet sitesi üzerinden 20 Eylül Cuma gününe kadar alınacak. Pamukkale Belediyesi’nin internet sitesinde bulunan eğitim yardımı başvuruları ile ilgili görsele tıklayarak, başvuru şartları, başvuru için gerekli evrak hakkında detaylı bilgiye ulaşılıyor ve gerekli bilgi girildikten sonra başvuru yapılabiliyor.