Örki, Yunus Emre Mahallesi’nde vatandaşla buluştu – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Örki, Yunus Emre Mahallesi’nde vatandaşla buluştu

Örki, Yunus Emre Mahallesi’nde vatandaşla buluştu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Temmuz 2019 Cuma - 12:30Güncelleme: 26 Temmuz 2019 Cuma - 12:32
Örki, Yunus Emre Mahallesi’nde vatandaşla buluştu

Pamukkale Belediye Başkanı Örki, Yunus Emre Mahallesi’ni ziyaret ederek, vatandaşlar ile bir araya geldi.

Mahalleleri ziyaret eden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Yunus Emre Mahallesi sakinleri ile buluştu. Yunus Emre Mahallesi Muhtarlık Binası önünde gerçekleşen buluşmaya, Muhtar Selda Karan ve mahalle sakinleri katıldı..

Mahallelerinde yapılması gereken çalışmaları ve hizmet isteklerini dile getiren vatandaşları dinleyen Örki, “İlçemizin sahip olduğu özelliklerin bilincinde olarak çalışıyor ve her bir vatandaşımıza, mahallemize eşit hizmet götürmek için yoğun mesai harcıyoruz. Biz 61 mahallesi olan büyük bir ilçeyiz. Pamukkale, tarımdan turizme, sanayiden hayvancılığa kadar birçok sektörü içinde barındıran çok yönlü, geniş yelpazeye sahip bir kent. Bu nedenle çalışmalarımızı da yürütürken kapsamlı ve vizyoner bir bakış açısı ile değerlendirme yapıyoruz. Zaman zaman bu tür buluşmaları da gerçekleştirerek sizlerin istek ve taleplerini toplayarak yolumuzu çiziyoruz. Vermiş olduğumuz sözlerin ve bize sizler tarafından verilen bu görevin sorumluluğunu hiçbir zaman unutmuyoruz. El birliği ile bu kadim kenti dünyada adından söz edilen, marka bir şehir haline getireceğiz” dedi.

Örki, muhtarlık önünde Pamukkale İlçe Sağlık Müdürlüğü Organ Bağışı Birimi tarafından açılan stantı da ziyaret eden Örki, daha önce yaptığı organ bağışıyla ilgili bilgilerini güncelledi.