Örki: Temizlik en önemli görevimiz – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Örki: Temizlik en önemli görevimiz

Örki: Temizlik en önemli görevimiz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Ağustos 2019 Perşembe - 12:56Güncelleme: 1 Ağustos 2019 Perşembe - 12:56
Örki: Temizlik en önemli görevimiz

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, temizlik hizmetinin en önemli görevleri arasında yer aldığını ve bunu layıkıyla yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Pamukkale Belediyesi’nin temizlik işlerinde görevli kadrosuyla bir araya gelen Başkan avni Örki, “Sizler; bayram, seyran, tatil dinlemeksizin 7 gün 24 saat anlayışıyla ilçemizin pırıl pırıl olması için gayret ediyorsunuz. Hepinize teşekkür ediyorum. Sizlerin bu gayretinin farkındayız. Sizlerin bu gayretli çalışmaları sayesinde de ilçemiz pırıl pırıl” dedi.

Temizlik işleri personeline yapılan işin bir kamu hizmeti olduğunu unutmamaları gerektiğini söyleyen Örki, araç ve gereçlerin düzgün kullanılmasını, trafik kurallarına uyulması uyarısında bulundu. Personelin can güvenliğinin önemli olduğunu vurgulayan Örki, sözlerine şunları ilave etti:

“Bu hizmeti yaparken dikkatli olalım. Ne kadar önemli bir iş içinde olduğumuzun da farkında olalım. Eğer sizler üzerinize yüklenmiş olduğunuz işi layıkıyla yerine getirmezseniz bu ilçe yaşanmaz haline gelir. Temizlik bizim vazgeçilmezimiz. Belediye olarak en önemli görevimiz. Her yerin tertemiz ve pırıl pırıl olmasını sizlerden istirham ediyorum. Sizlerle gerçekten gurur duyuyorum ve işinizi gayet güzel bir şekilde yaptığınızı görüyorum. Sizlerle birlikte tek amacımız Pamukkale’yi daha mutlu insanların yaşadığı bir ilçe haline getirmek.”