Örki, Türkiye Şampiyonu bocce takımını ağırladı – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Örki, Türkiye Şampiyonu bocce takımını ağırladı

Örki, Türkiye Şampiyonu bocce takımını ağırladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Mayıs 2019 Salı - 15:04Güncelleme: 21 Mayıs 2019 Salı - 15:04
Örki, Türkiye Şampiyonu bocce takımını ağırladı

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Türkiye Şampiyonluğunu kazanan Tevfik Fikret Kaya Ortaokulu öğrencilerinden oluşan yıldız kız bocce takımı sporcularını ağırladı.

Pamukkale ve Denizli’nin adını Mersin’de yapılan Yıldız Kızlar Türkiye Bocce Şampiyonası’nda duyuran Korucuk Tevfik Fikret Ortaokulu Yıldız Kız Bocce Takımı, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’yi ziyaret etti. Ziyarete, bocce takımı sporcuları Büşra Alga, Yağmur Kalınbaldır, Buse Korkut ve Merve Fidan, okul müdürü Yalçın Ay ve öğrenci velisi Selver Alga katıldı.

Belediye Başkanı Avni Örki, şampiyon takıma ziyaret için teşekkür ederek, kutladı. Başkan Örki, “Türkiye Şampiyonu olan genç sporcu kızlarımız bizleri Türkiye’de gururlandırmıştır. Elde ettikleri başarıyla hem Denizli’mizin hem de Pamukkale’mizin adını ülkemizde büyük başarıyla duyurdular. Rabbim bundan sonraki senelerde de başarılarının katlanarak devam etmesini nasip etsin. Pamukkale Belediyesi olarak sporun ve sporcunun her daim destekçisiyiz. Genç kardeşlerimizin de ihtiyaçları noktasında onların yanında olacağız” dedi.