Örki: Halkımızın güvenini boşa çıkarmayacağız – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Örki: Halkımızın güvenini boşa çıkarmayacağız

Örki: Halkımızın güvenini boşa çıkarmayacağız

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Eylül 2019 Cumartesi - 08:50Güncelleme: 21 Eylül 2019 Cumartesi - 08:51
Örki: Halkımızın güvenini boşa çıkarmayacağız

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, çalışıp üreteceklerini ve halkın kendilerine duyduğu güveni başa çıkarmayacaklarını söyledi.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Anafartalar Mahallesi’nde vatandaşlarla kahvaltıda buluşarak, mahallenin sorunları ve çözümleri hakkında görüş alışverişinde bulundu. Vatandaşların sorunları ve taleplerini dinleyen Örki, birlik ve beraberlik ruhu içinde her sorunu birlikte aşacaklarını ifade etti.

Muhtarlar ve vatandaşlarla el ele vererek, tüm sorunların üstesinden geleceklerini eksikleri ivedilikle tamamlayacaklarını kaydeden Örki, “Göreve 31 Mart tarihinde sizlerin destekleriyle geldik. Gelir gelmez hummalı bir çalışma içerisine girdik. Öncelikle ilçemizin genelinin sorunlarını tespit edip, bu sorunlara dair ortaya koyacağımız çözüm önerilerini ekip arkadaşlarımızla birlikte belirledik. Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz müddetçe inşallah aşamayacağımız bir engel, çözemeyeceğimiz bir sorun kesinlikle yok. Biz bu şekilde mahallemizin bir meselesi söz konusu olduğunda aynı masa etrafında buluşabiliyor, her şeyi el ele çözebiliyoruz. Vatandaşlarımızın duaları ve halkımızın desteği bizlere daha fazla çalışma azmi veriyor” dedi.

Büyükşehir belediyesinin yeni alt yapı çalışmalarının önemli bir bölümünün Pamukkale Belediyesi sınırları içinde gerçekleşeceğine işaret eden Örki, “Anafartalar, Dokuzkavaklar, Aktepe ve Karşıyaka Mahallesi ile Deliktaş Mahallesi’nin kalan bölümlerinin alt yapısıtamamlanacak. Anafartalar Mahallemizde çok kısa zamanda altyapı çalışmaları başlayacak. Altyapı çalışmaları sonrasında Pamukkale Belediyesi olarak bizim sorumluluğumuzda bulunan bölgelerimizin üst yapısını, yani kaldırımlarını, yollarını pırlanta gibi gözümüze ve gönlümüze hoş gelecek şekilde yapıp sizlere teslim edeceğiz. Birinci sıradaki ihtiyacımız bu ikisiydi, yani alt yapı ve üst yapı. Halkımız bizlere güvendi, bundan sonrasında da biz bu güveni asla boşa çıkarmayacağız. Hep çalışacağız, üreteceğiz” diye konuştu.