Kınıklı’ya yürüyüş ve bisiklet yolları yapılacak – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Kınıklı’ya yürüyüş ve bisiklet yolları yapılacak

Kınıklı’ya yürüyüş ve bisiklet yolları yapılacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Mayıs 2017 Çarşamba - 10:56Güncelleme: 17 Mayıs 2017 Çarşamba - 10:56
Kınıklı’ya yürüyüş ve bisiklet yolları yapılacak

Pamukkale Belediyesi, Kınıklı Mahallesi’ne doğayla iç içe bir alanda yeni yürüyüş ve bisiklet yolu yapıyor. Başkan Hüseyin Gürlesin, Çamlık bölgesindeki yürüyüş ve bisiklet yolları için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Daha Yaşanabilir Bir Pamukkale İçin Çalışıyoruz” sloganından hareketle, ilçe sınırları içerisinde bulunan tüm mahallelere dokunarak farklı yaşam alanları yaratmanın çabası içinde olduklarını belirtti.

Bu kapsamda bisiklet ve yürüyüş yolu projelerini sürdürdüklerini anlatan Gürlesin, Kınıklı Mahallesi sınırları içinde yer alan bölgede doğayla iç içe durumundaki Çamlık askeri saha yanında alanda yürüyüş yolu ve bisiklet yolu yapılacağını kaydetti.

Projenin uygulandığı bölgede Kınıklı Mahalle Muhtarı Yaşar Kalay, Pamukkale Belediyesi Fen İşleri Müdürü Cengiz Akçam ile birlikte incelemelerde bulunan ve çalışmalar hakkında bilgi alan Gürlesin, mahalle sakinleriyle de konuştu.

“HİZMETLER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ”

Kınıklı Mahalle Muhtarı Yaşar Kalay, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve ekibine yapımına başlanan yürüyüş yolları ve bisiklet yolları için teşekkür etti. Kalay, “Çalışmaların sonunda, halkımız temiz havada sporlarını yapabilecek, daha güvenli ortamda bisikletlerini binebilecekler. Başkanımızın mahallemize yaptığı çalışmalar için teşekkür ediyorum” dedi.

“AMAÇ HALKIN SPOR YAPMASINI SAĞLAMAK”

Bölgedeki bisiklet yolu çalışmalarında şu ana kadar 850 metre yol açımı tamamlandığını ve bu alanın ring halinde bin 500 metreye kadar ulaştırmayı planladıklarını belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de, “Bizler belediyecilik anlamında bisiklet yolları ve yürüyüş yollarıyla şehrimizin geldiği noktayı farklı bir boyuta taşımak istiyoruz. Bu anlamda doğayla iç içe olan Kınıklı Mahallemizin askeri alanın hemen yanında Çamlık’ın kenarında mükemmel bir ortamda bu bölgede yaşayan vatandaşlarımızın nispi olarak rahatlatılması anlamında yürüyüş yolları ve bisiklet yolları çalışmalarına başladık. Buradaki çalışmalarımızdaki amacımız hem bu bölgedeki vatandaşlarımızın hem de çevre mahallelerden gelen vatandaşlarımızın gerçekten doğayla iç içe daha sağlıklı yaşam tarzına ulaşmalarını sağlamak ve bisiklet kullanımına teşvik etmek” diye konuştu.