Karakovalılar tapularına kavuşuyor – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Karakovalılar tapularına kavuşuyor

Karakovalılar tapularına kavuşuyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Mayıs 2017 Cumartesi - 08:59Güncelleme: 27 Mayıs 2017 Cumartesi - 08:59
Karakovalılar tapularına kavuşuyor

Pamukkale Belediyesi sınırları içindeki Karakova Mahallesi’nde gerçekleştirilen imar uygulamasının ardından, vatandaşlara “tapularınıza kavuşuyorsunuz” müjdesi verildi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, kış aylarında ara verdiği mahalle buluşmalarını yeniden başlattı. Mahalle toplantılarının 35’incisi Karakova Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, başkan yardımcıları Selim Arkan, Veli Demir, Abdullah Sevinçli, Adnan Kaya ve Türkay Gözlükaya ile birlikte Karakova’ya giderek, mahalle halkıyla bir araya geldi.

Karakovalılar tapularına kavuşuyor

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, kıştan sonraki ilk mahalle toplantısının Karakova’da düzenlendiğini kaydederek, “68 mahallemizde şu ana kadar 34 buluşma yaptık. 35. buluşmamızı ise burada gerçekleştiriyoruz. Sizlere neler yaptığımızı ve neler yapacağımızı aktaracağız ardından sizleri dinleyerek görüş ve beklentilerinizi alacağız. Tüm ekibimle birlikte burada sizlerin sorunlarını burada alarak çözüm yolu arayacağız. Farklı olduğumuzu bilmenizi isterim. 16 Nisan’da referandum oldu. Biz referandumdan sonra da bu toplantılarımız sürdürüyoruz. Mahalle buluşmalarını ilk defa bizler başlattık. Buna ek olarak halk günleri düzenliyoruz. Nedeni ise sizlerin dertleriyle dertlenip daha fazla hizmet etmektir. Tüm vatandaşlarımızı oraya da davet ediyoruz” dedi.

Karakovalılar tapularına kavuşuyor

“İMAR SORUNU ÇÖZÜLDÜ”

Karakovalıların en büyük hayalinin tapularına kavuşmak olduğunu belirten Gürlesin, “İmarla ilgili sıkıntıları giderip yıllarca hayalinizi kurduğunuz tapuya kavuşacaksınız. Burada sembolik olarak 5 kişiye vereceğiz. belediyeye geldiğinizde diğer mahalle sakinlerimizin de tapusunu dağıtacağız. Tapularınız hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

BİR UÇTAN BİR UCA 65 KM

Pamukkale’nin 42’si emniyette, 26’sı jandarma bölgesinde olmak üzere 68 mahalle bulunduğunu, bir uçtan diğerine 65 kilometre mesafe olduğunu kaydeden Gürlesin, sözlerine şunları ilave etti:

“Bugüne kadar Karakova Mahallemize birçok hizmetimiz oldu. Bundan sonra da olacak. Seçimden sonra burada meydan düzenlemesi yaptık. Perde duvardan tutun yolun genişletilmesine kadar yapıldı. O meydanı Pamukkale Belediyesi yaptı. Okulumuza hizmetimiz oldu. Beton bordür, perde beton dolgu yaptık. Okul bahçesine panel çifti imalatı yapıldı. Park, oyun alanı gibi hizmetlerimiz oldu. 3 yılda tüm mahallemizi Mobese kamera yaptık. Neler yapacağız. Tapu dağıtımını yapacağız. Araçlarımız geldi yol açmaya başladık. Daha önceki yollar ve sokaklarda kilit taşı döşeyeceğiz. Sizi tozdan çamurdan kurtaracağız. Devlet için millet için al bayrağımız için kim çalışıyorsa Allah ondan razı olsun.”

Bu arada toplantıda, mahalle sakinleri de görüş ve isteklerini Başkan Gürlesin’e iletti. Gürlesin, daha sonra Karakova Mahallesi’nden 5 kişiye tapularını teslim etti. Diğerleri ise, Pamukkale Belediyesi’nden tapularını alabilecek.

Karakovalılar tapularına kavuşuyor