İmar Barışı başvurularında son 3 gün – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. İmar Barışı başvurularında son 3 gün

İmar Barışı başvurularında son 3 gün

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Haziran 2019 Çarşamba - 10:55Güncelleme: 12 Haziran 2019 Çarşamba - 10:55
İmar Barışı başvurularında son 3 gün

Kamuoyunda “İmar Barışı” olarak bilinen mevzuata aykırı yapılara yasal düzenleme getirilmesi konusunda yapılacak başvurular için son 3 güne girildi.

Pamukkale Belediyesi, e-devlet üzerinden yapılacak başvurularda vatandaşların sorun yaşamamaları için YSE bulunan ana hizmet binasında “İmar Barışı Danışma Ofisi” oluşturdu. Burada “İmar Barışı nedir? Kimlerin İmar Barışı’na ihtiyacı var? İmar Barışı’na nasıl başvurulur?” gibi konularda bilgilendirme yapılıyor.

Başvuru süresinin 15 Haziran 2019 Cumartesi günü sona ereceği İmar Barış’ında, ortaya çıkan bedeli ödeme süresi ise 30 Haziran 2019’da doluyor.

“BAŞVURU YAPILMASI GEREKLİ”

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, vatandaşların “İmar Barışı” ile ilgili olarak başvuru yapma sürelerinin devam ettiğini söyleyerek, “15 Haziran’a kadar bu haktan yararlanmak isteyen vatandaşlarımızın e-devlet üzerinden başvuru yapması gerekiyor. Bu konuda halkımıza yardımcı olmak için Pamukkale Belediyesi olarak personellerimiz hizmet veriyor. Başvuru sırasında dikkat edilmesi gereken konularda vatandaşlarımıza yardımcı olunuyor. Bu konuda başvuru süresi devam ederken imar barışından faydalanmak isteyenlere yol göstermek için ekibimiz göreve hazır. Ana binamızdaki “İmar Barışı Danışma Ofisi” Cuma günü mesai saati sonuna kadar vatandaşlarımıza yardımcı olmaya devam edecek” dedi.