Gürlesin’in halk günü 5 Şubat’ta – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Gürlesin’in halk günü 5 Şubat’ta

Gürlesin’in halk günü 5 Şubat’ta

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Şubat 2018 Cuma - 15:05Güncelleme: 2 Şubat 2018 Cuma - 15:05
Gürlesin’in halk günü 5 Şubat’ta

Pamukkale Belediyesi’nde, Başkan Hüseyin Gürlesin’in vatandaşlar ile buluştuğu halk günü, 5 Şubat Pazartesi günü gerçekleşecek. Gürlesin, “Birebir vatandaşlarımızı dinlemeye dertlerine derman olmaya bu ay da devam edeceğiz” dedi.

Pamukkale Belediyesi’nde her ayın ilk Pazartesi günü düzenlenen “ Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü” devam ediyor. Şubat ayı buluşması, . Pamukkale Belediyesi’nin YSE’deki Ana Hizmet binasında yer alan Pamuk Kafe’de saat 10.00’da başlayacak.

Amaçlarının, şeffaf belediyecilik hizmetleri ile birlikte sürekli halkla birlikte, halkın içinde olmak olduğunu belirten Gürlesin, “Halk günlerimizde vatandaşlarımızla düzenli olarak bir araya gelerek, birebir kendilerini dinliyoruz. Vatandaşımızın sorunlarını dinleyerek, belediyemizle ilgili olan konuları ilgili başkan yardımcımıza yönlendirerek, ivedilikle çözüm bulabilmek adına gayret sarfediyoruz. Tüm bunlarla beraber, Denizli’de ilk defa halk günlerinde uygulamaya başladığımız, iş isteyen vatandaşlarımızı İŞKUR temsilcisi ile buluşturmaya da devam ediyoruz. 5 Şubat Pazartesi günü saat 10.00’daki halk günü buluşmamıza tüm vatandaşlarımızı bekliyorum” dedi.