Gürlesin’den kadın personele çiçekli kutlama – D20Haber
18.04.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Gürlesin’den kadın personele çiçekli kutlama

Gürlesin’den kadın personele çiçekli kutlama

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Mart 2018 Perşembe - 12:31Güncelleme: 8 Mart 2018 Perşembe - 12:55
Gürlesin’den kadın personele çiçekli kutlama

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla belediyede çalışan kadın personele çiçek ve hediyeler verdi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ndem esai saatinin başlaması ile birlikte belediyenin tüm birimlerindeki kadın personeli ziyaret ederek,Kadınlar Günü’nü kutladı, çiçek ve çeşitli hediyeler verdi.

Kadınların ekonomiden siyasete, sağlıktan yönetim mekanizmalarına kadar her alana girmesiyle birlikte Türkiye’nin daha da güzel bir gelecek inşa etmeye başladığını söyleyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Tarihimiz boyunca kadınlar bizim en değerlilerimiz, emanetimiz olmuşlardır. Annelerimizin, kız kardeşlerimizin sosyal yaşamdan, iş hayatına her alana dahil olması mutluluk ve gurur vericidir. Hem evlerinde aile hayatlarında hem de belediyemizdeki görevlerini başarılı bir şekilde sürdüren bayan personellerimiz bizler için her zaman çok kıymetlidir. 4 yıldır, meclis üyesi, müdür ve çeşitli birimlerimizde görevli bayan personellerimizle birlikte ilçemizin gelişmesi adına başarılı projeler gerçekleştiriyoruz. Tüm bayan personelimize özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, 8 Mart Kadınlar Günü kutluyorum” dedi.