Gürlesin’den Alper’in baba evine bayram ziyareti – D20Haber
19.04.2024, Cuma
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Gürlesin’den Alper’in baba evine bayram ziyareti

Gürlesin’den Alper’in baba evine bayram ziyareti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 30 Ağustos 2017 Çarşamba - 13:56Güncelleme: 30 Ağustos 2017 Çarşamba - 13:56
Gürlesin’den Alper’in baba evine bayram ziyareti

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, mayıs ayında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper’in Muğla-Kavaklıdere’deki baba evini ziyaret edip, anne Ulviye Alper’in bayramını kutladı.

Mayıs ayında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper’in annesi Ulviye Alper’i Kavaklıdere’deki evinde ziyaret eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kurban Bayramı’nı kutladı. Ziyarette Mustafa Alper’in ağabeyi Ümit Alper de hazır bulundu.

Gürlesin’den Alper’in baba evine bayram ziyareti

ANNE ALPER DUYGULANDI

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i karşısında gören Mustafa Alper’in annesi Ulviye Alper göz yaşlarına hakim olamadı. Anne Alper, “Sizi karşımda görünce oğlum gelmiş gibi hissettim. Çok duygulandım. Ziyaretiniz için çok teşekkür ederim” dedi.

Başkan Gürlesin, Başsavcı Mustafa Alper’in adının ilçede en önemli caddelerinden birine verildiğin ifade ederek, konuyla ilgili videoyu izletti. Anne Ulviye Alper, görüntüleri izlerken göz yaşlarına hakim olamadı.

“ADINI ÖLÜMSÜZLEŞTİRDİK”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Başsavcı Mustafa Alper’in annesini ziyaret ettiğini belirterek, “15 Temmuz’un sembol isimlerindin biri olan Başsavcı Mustafa Alper’in değerli annesini ziyaret ederek Kurban Bayramı’nı kutladık. Mustafa Alper isminin Türkiye, Denizli ve Pamukkale için ne kadar önemli olduğun ve biz de Pamukkale Belediyesi olarak bu ismi unutturmamak için adını caddeye verdik. Görevinin zirvesinde FETÖ ile mücadele eden Başsavcımızın adını ölümsüzleştirdik. Bu caddenin açılışının görüntülerini anne Alper’e izlettik. Kendisi hem ziyaretten hem de adının yaşatılmasından dolayı çok memnun oldu. Bir kez daha Başsavcı Mustafa Alper’e rahmet diliyorum” dedi.