Gürlesin: Şehitlerin kanı yerde kalmayacak – D20Haber
19.04.2024, Cuma
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Gürlesin: Şehitlerin kanı yerde kalmayacak

Gürlesin: Şehitlerin kanı yerde kalmayacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Temmuz 2017 Perşembe - 16:54Güncelleme: 6 Temmuz 2017 Perşembe - 16:54
Gürlesin: Şehitlerin kanı yerde kalmayacak

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, şehitlerin kanının yerde kalmayacağını ve terörütn kökünü kazınacağını belirtti.

Van’da hain terör saldırısında yaralanan ve tedavi gördüğü Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde şehit olan Uzman Jandarma 4. Kademeli Çavuş Emrah Ceylan için taziye mesajı yayınlayan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, başsağlığı diledi.

Gürlesin, mesajında “Şehidimiz, vatanı, bayrağı, milleti için gözünü kırpmadan vatan savunmasında teröristlere, şer odaklarına karşı kahramanca savaşmıştır. Ama bilinmelidir ki; devletimizin terörle çok etkin ve kararlılıkla yaptığı mücadele sonucunda şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak ve terörün de kökü kazınacaktır. Milletimizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine ve Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne yönelik yapılan her türlü saldırı hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Son olarak Van’daki saldırıda canını vatan için veren Uzman Jandarma 4. Kademeli Çavuş Emrah Ceylan’a Allah’tan rahmet, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır diliyorum” dedi.